'Barış ve Güvenlik İçinde Yaşamak İstiyoruz'

'Barış ve Güvenlik İçinde Yaşamak İstiyoruz'

İsviçre vatandaşı Roland Höhn'ün Aralık 2002'de başlattığı ve 10 yılda 1.5 milyar imzanın hedeflendiği “Barış ve Güvenlik İçinde Yaşamak İstiyoruz” adlı kampanyanın Türkiye'deki gönüllü elçisi Ali Nezihi Arın, dünya barışı için yollara düştü.

Barış İçin Dünyayı Turluyor

İsviçre vatandaşı Roland Höhn’ün Aralık 2002’de başlattığı ve 10 yılda 1.5 milyar imzanın hedeflendiği “Barış ve Güvenlik İçinde Yaşamak İstiyoruz” adlı kampanyanın Türkiye’deki gönüllü elçisi Ali Nezihi Arın, dünya barışı için yollara düştü.

Türkiye’de Kardeşlik, Barış ve Güvenlik İçinde Yaşamak İstiyorum” kampanyasını başlatan ve kapı kapı dolaşıp “Barış Dilekçesi” dağıtan Ali Nezihi Arın, Doğu Anadolu Bölgesi’ndeki çalışmaları kapmasında dün Kars’a gelerek Kars Postası Gazetesi ve Kafkas Haber Ajansı’nı (KHA) ziyaret etti.

Kars Postası Gazetesi muhabiri Bedir Altunok ile bir süre sohbet eden Arın, yaptığı ve yapacağı işler hakkında bilgiler vererek amacını anlattı. Cumhurbaşkanlığı, TBMM Başkanlığı, Başbakanlık, İç ve Dış İşleri Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı’na gönderilecek dilekçenin dağıtımını bugünde sürdürecek olan Arın daha sonra ise Iğdır’a geçecek.

Ağrı ve Erzurum’a kadar kampanya çerçevesinde turlayacak olan Ali Nezihi Arın bu kampanyayı dini, siyasi ve sivil hiçbir kurum ve kuruluşa bağlı olmaksızın tamamen kişisel olarak başlattığını ve sürdüreceğini belirterek, “Gönüllülük esasına göre dayanan bu çalışmaya Karslılar’ın da destek vermelerini istiyorum” dedi. kha

Önceki ve Sonraki Haberler