İl Emniyet Müdürlüğü makamında düzenlenen törende konuşan Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, “Biz arkadaşlarımızın performansını ölçüyoruz, performansı yüksek olan arkadaşlarımızı ödüllendiriyoruz” dedi.
Vali Ahmet Kara’nın tensipleriyle hata yapan polis memurlarına da yasal işlem yaptıklarını ifade eden Zeybek, “Performans ölçümüne dayalı bir çalışma prensibi geliştirdik. Kars ilimizde performansı ölçüyoruz ve değerlendiriyoruz. Aynı güvenlik timleri, yıldırım ekipleri projesinde olduğu gibi Kars’ta da asayiş birimlerimizde, diğer tüm birimlerimizin tüm personelimizin performansını ölçüyoruz ve bu ölçümler doğrultusunda birimlerimizin yerlerini değiştiriyoruz, ödüllendiriyoruz ya da çok başarılı olursa maaş taltifine kadar arkadaşlarımızı ödüllendirmeye devam ediyoruz. Hata yapan olursa da onlara da gereken yasal işlemlerini yapıyoruz” diye konuştu.
Başarılı polis memurları Yıldırım Karataş, Vedat Şahin, Ülker Akbayrak, Tuncay Bilir ve Yunus Doğru’nun takdirnameleri Vali Ahmet Kara adına İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek tarafından verildi