Başarılı Sporculardan Başkan Toksoy’a Ziyaret

Başarılı Sporculardan Başkan Toksoy’a Ziyaret

Erzurum’da yapılan Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları (EYOF) Yarışmalarında Kars'ı temsil eden ve dereceye giren sporcuları Sarıkamış Belediye Başkanı Göksal Toksoy, makamında kabul etti.

Başkan Toksoy, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ali Koçak ile EYOF yarışmalarında erkekler snowboard dalında 4'üncülüğü elde eden Emre Boydak, bayanlarda 10'uncu olan Zeynep Kurtuluş, erkekler kayaklı koşuda 20. olan Yunus Emre'yi başarılarından dolayı kutladı.

Başkan Toksoy, belediye olarak spor faaliyetlerine her zaman destek verdiklerini söyledi

Toksoy, “Sarıkamış’ta sporun bütün branşlarında alt yapıdan sporcu yetiştirmemiz lazım. Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile koordineli bir şekilde çalışmalarımızı yürütmemiz gerekir. Sarıkamışlı çocuklarımızın gençlerimizin daha iyi yetişmesi için bütün imkanları seferber edeceğiz” dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ali Koçak'ta belediyeden her zaman her konuda destek gördüklerini ifade etti. Öte yandan Koçak, 2016-2017 sezonunda kayaklı koşu dalında yapılan yarışmalarda Türkiye ikincisi olarak aldıkları kupayı Başkan Toksoy'a hediye etti.

Başkan Toksoy ise makamında kabul ettiği başarılı sporculara birer altın hediye etti.

basarili-sporculardan-baskan-toksoy’a-ziyaret-(1).jpgbasarili-sporculardan-baskan-toksoy’a-ziyaret-(2).jpgbasarili-sporculardan-baskan-toksoy’a-ziyaret-(3).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler