Basın İlan Kurumu Iğdır'da

Basın İlan Kurumu Iğdır'da

Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Müdürü Mehmet Atalay Iğdır Valiliğini ziyaret ederek, Vali Davut Haner ile görüştü.

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Atalay’dan Iğdır Valiliğine Ziyaret

Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Müdürü Mehmet Atalay Iğdır  Valiliğini ziyaret ederek, Vali Davut Haner ile  görüştü.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Davut Haner, basının önemine vurgu yaptı.

Köklü bir geçmişe sahip Iğdır’daki Gazetelerinin önemli bir görevi yerine getirdiğini ifade eden Vali Davut Haner,” ilimizde yaygın basını da destekleyen ve alt yapı oluşturan mahalli basınımızın sorunlarının çözümü ve desteklenmeleri konusunda, Basın İlan Kurumunun önemli hizmetler sunduğunu” söyledi.

Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Müdürü Mehmet Atalay ise, Iğdır’a  yakın bir gelecekte temsilcilik açacaklarını söyledi.

Basını daha güçlü hale getirmeyi amaçladıklarını belirten Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Müdürü Mehmet Atalay,”Iğdır’da ki, basın mensupları ile istişare yapmak için Iğdır’dayız. On yıl önce gelmiştim Iğdır’a baya gelişmiş. Amacımız basınımızı daha güçlü hale getirmek. Burada kaliteli habercilik yapan yıldızlar yetiştirmektir. Iğdır geleneği olan köklü gazeteleri olan farklı dillerin farklı kültürlerin kardeşçe ve barış içinde yaşamayı bilen tarihi kültür zengin bir ilimizdir.” diye konuştu.

Daha sonra Vali Davut Haner, ziyaret anısına Bir Ağrı Dağı işlemeli fincan takımı hediye etti. Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Müdürü Mehmet Atalay’ a hediye etti.

Ziyarette, Iğdır İletişimciler ve gazeteciler derneği başkanı Aydın Deniz,başkan yardımcısı Serdar Ünsal,  İlan Hizmetleri  Müdür vekili İdiris Çam, Basın İlan Kurumu Kontrol Hizmetleri Şube Müdürü İbrahim Delibaş, Van Basın İlan Kurumu şube  müdürü Yahya Öylek, koordinasyon müdür yardımcısı Mustafa Canbey  hazır bulundu.

Valilik ziyaretlerinin ardından, Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Müdürü Mehmet Atalay, Iğdır’da ki yerel ve yaygın basın ve medya temsilcileri ile istişare toplantısı yaptı. kha

Önceki ve Sonraki Haberler
Iğdırhaber