Basınla huzurlu toplantı

Basınla huzurlu toplantı

Kars Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, Polisevi'nde gazetecilerle bir araya geldi.

Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, “Dost meclisinde birliktelik olsun diye bir araya geldik.” dedi ve Kars’taki huzurun tesisinde gösterdikleri özen nedeniyle gazetecilere duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti.
 
Kars Kuzeydoğu Gazeteciler Cemiyeti (KKDGC) Başkanı Yücel Sezer de, Zeybek’e teşekkür ederek, şöyle konuştu:
“Bu arkadaşlarımızın içinde en aşağı 25 seneden beri valilerle, emniyet müdürleriyle yaşadılar, ortak paylaştılar, ortak olayları yaşadılar. Geçmiştekilerin hepsini saygıyla yad ediyorum ve hepsinin değerli anı hatıraları var. Bazen bir günlüğüne gelip giden emniyet müdürlerimizde oldu. Sistem öyleydi. Kimisi ayrıldı, kimisini kısa zamanda görevden aldılar. Ama çok değerli isim ve ad bırakan müdürlerimizde oldu. Bir atasözü vardır; “Bazılarını anarken saygı ve hürmetle içimizden eğilme geliyor, bazılarının da ismini hiç anmaya değmez.” Bizim müdürümüz teşkilatına candan, yeri geldiği zaman hakkaniyet ölçülerinde davranıyor. En önemlisi de Kars halkına ilgi alaka gösteriyor ve mütevazi bir beyefendidir. Basın mensupları olarak kendisini seviyoruz. İnşallah Türkiye’nin başka yerlerindekilerde sizlerden örnek alırlar ve bu birlik ve beraberliği yürütürler.”
 
Toplantıda, araçlardaki silik plakalar, Hastaneye giden Ali Gaffar Okkan Bulvarı üzerindeki tabela eksiklikleri, kentteki park ve çift yön-tek yön sorunu, park yerlerine vatandaşların sandalye ve benzeri malzeme koyarak gün boyu kaldırmamaları gibi bir çok konu üzerinde fikir alış verişinde bulunuldu.
 
Kahvaltıda, Emniyet Müdür Yardımcıları, Asayiş Şube Müdürü, Çocuk Şube Müdürü, Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü, Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürü, Toplum Destekli Polislik Büro Amiri, Kacakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü de hazır bulundu.
(BA-BA-S) KARS (KHA) 

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler