Başkan Akbaba: İktidar yaptığı zammı misliyle geri aldı

Başkan Akbaba: İktidar yaptığı zammı misliyle geri aldı

İYİ Parti Kars İl Başkanı Yüksel Akbaba, “Memura, emekliye, işçiye yüzde 4 zam vermeyi çok gören iktidar, doğalgaz zammıyla yaptığı maaş artışını misliyle geri almıştır.” dedi.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Kış mevsiminin ağır yaşandığı Kars için doğalgaz fiyatları için sübvansiyon isteyen Başkan Akbaba, doğalgaza yapılan son zam ile birlikte yıl içinde yüzde 34 zam geldiğini söyledi.

Başkan Akbaba yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi:

“Bilindiği üzere son 3 ay içerisinde doğalgaza ikinci defa ve oldukça yüksek oranda zam yapılmıştır. Yapılan son zamla birlikte yıl içinde doğalgaza toplam yüzde 34 zam gelmiştir.

Memura, emekliye, işçiye yüzde 4 zam vermeyi çok gören iktidar, doğalgaz zammıyla yaptığı maaş artışını misliyle geri almıştır.

Doğalgaza yapılan zam piyasada diğer ürünlerin fiyatlarının da artmasına eden olacaktır. Zaten geçim sıkıntısı altında inleyen vatandaşımız bu son zam yağmuruyla çok büyük mağduriyet yaşayacaktır.

Belli ki AKP iktidarının artık Türkiye'yi yönetmeye takati kalmamıştır. Ekonomi tamamen çökmüştür. Milletvekili maaşlarına bir defada 900 TL zam yapmaktan, Ahlat'a, Marmaris'e saraylar yaptırmaktan geri durmayan iktidar, faturayı vatandaşa keserken vicdan muhasebesi yapmamaktadır.

Kars kış mevsiminin ağır yaşandığı bir ildir bu nedenle ilimizde doğalgaza özel fiyat uygulanmasını bekliyoruz. Milletvekillerimizin bu konuda gereken girişimde biran önce bulunmaları şarttır. Aksi takdirde bu kış Kars'ta yaşam çok zorlaşacaktır. Bunun vebalinin altından kimse kalkamayacaktır.”

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler