Başkan Alibeyoğlu'nun Ramazan Bayramı mesajı

Başkan Alibeyoğlu'nun Ramazan Bayramı mesajı

Kars Ticaret ve Sanayi Odası (KATSO) Başkanı Ertuğrul Alibeyoğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı

Kars Ticaret ve Sanayi Odası (KATSO) Başkanı Ertuğrul Alibeyoğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak tüm İslam aleminin bayramını kutladı.

Pandemi dolayısıyla sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu Ramazan Bayramı’nda “Tedbirlerine uymaya devam edelim” çağrısında bulunan Alibeyoğlu, “Ayrı kaldığımız son bayram olsun” dedi.

Başkan Alibeyoğlu’un açıklaması şu şekilde: “Mübarek Ramazan ayının ardından Allah’a çok şükür ki, bir bayrama daha kavuşmanın huzurunu, mutluluğunu yaşıyoruz. Bu Ramazan Bayramı’nda da pandemi dolayısıyla büyüklerimizi ziyaret edip, ellerini öpemeyeceğiz. Sevdiklerimizle, dostlarımızla kucaklaşamayacağız. Ancak bizim kültürümüzde ayrı bir yeri olan bayramda kalplerimizi yine sevgide, kardeşlikte buluşturmaya devam ederek yürekten bayramlaşacağız.

Bir yılı aşkın süredir olağan üstü mücadele verdiğimiz bu pandemi sürecini de, sevdiklerimizle daha güzel bayramlarda, daha güzel günlerde buluşmak için bugün uyacağımız tedbirlerle birlikte atlatacağız. İnşallah bu bayram ayrı kaldığımız son bayram olsun.

Bu vesileyle KATSO camiamız, sanayicilerimiz, çalışanlarımız ve Karslı hemşerilerimiz başta olmak üzere milletimizin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı kutluyor, bayramın mutluluk, sağlık ve huzura vesile olmasını diliyorum.”

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler