Başkan Altun, Selim’e mesire alanı ve millet parkı kazandırıyor

Başkan Altun, Selim’e mesire alanı ve millet parkı kazandırıyor

Selim Belediye Başkanı Coşkun Altun, ilçeye 17 dönüm üzerine mesire alanı ve millet parkı kazandırıyor.

Göreve geldiği ilk günden beri Selim ilçesinin gelişmesi, güzelleşmesi ve kalkınması için çalışan Belediye Başkanı Coşkun Altun, Cumhuriyet Mahallesinde ilçeye kazandırılacak olan millet parkı ve mesire alanı çalışmalarını başlatıyor.

Başkan Altun, “Cumhuriyet mahallemizde vatandaşlarımızın hayvansal gübrelerini attıkları ve mahalle için kötü bir görüntü oluşturan, özellikle yaz aylarında koku yayan ve vatandaşlarımızın sağlığını tehtit eden göleti dolgu çalışmalarına nasip olursa başlıyoruz” dedi.

Dolgu çalışmaları bittikten sonra, ilçeye 17 dönüm üzerine kurulu güzel bir park ve mesire alanı kazandıracaklarını belirten Altun, “Vatandaşlarımızdan, dolgu çalışmaları bittikten sonra tekrar kötü bir görüntü oluşmaması için daha duyarlı olunmasını rica ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Altun, Belediye olarak Selim ilçesine ve Selim halkına hizmetin en iyisini yapmak için çalışmalarını sürdürdüklerini sözlerine ekledi.

baskan-altun,-selim’e-mesire-alani-ve-millet-parki-kazandiriyor-(1).jpgbaskan-altun,-selim’e-mesire-alani-ve-millet-parki-kazandiriyor-(2).jpgbaskan-altun,-selim’e-mesire-alani-ve-millet-parki-kazandiriyor-(3).jpgbaskan-altun,-selim’e-mesire-alani-ve-millet-parki-kazandiriyor-(5).jpgbaskan-altun,-selim’e-mesire-alani-ve-millet-parki-kazandiriyor-(4).jpg

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler