Başkan Altun, YGS Sınavı Öncesinde Öğrencilerle Buluştu

Başkan Altun, YGS Sınavı Öncesinde Öğrencilerle Buluştu

Selim Belediye Başkanı Coşkun Altun, YGS sınavı öncesinde öğrencilerle bir araya geldi.

Kars’ta öğrencilerle buluşan Başkan Altun, öğrencilerle önce yemek yedi, ardından kenti öğrencilere gezdirdi.

Başkan son olarak öğrencilerle birlikte sinemaya gitti. Recep İvedik 5 filmi öğrencilerle izleyen Başkan Coşkun Altun, amaçlarının sınav öncesi öğrencilerin motivasyonunu yükseltmek olduğunu belirtti.

Öğrencilerle sık sık bir araya geldiklerini ifade eden Başkan Coşkun Altun, “Biz belediye olarak her zaman öğrencilerimizin yanındayız. Bizim üzerimize düşen her türlü görevi yapmaya hazırız. Biz böyle bir etkinlikle öğrencilerimizin güzel bir gün geçirmesini sağladık. Ben sınav öncesi bütün öğrencilerimize başarılar diliyorum. Onların başarılı olacaklarına inanıyorum” dedi.

Selim Belediye Başkanı Coşkun Altun, Latif Aras Anadolu lisesi son sınıf öğrencileriyle YGS sınavı öncesi Kars'ta Sınav stresinden uzak bir gün geçirdiklerini de sözlerine ekledi.

Başkan Coşkun Altun, bu tür programla öğrencilerle sık sık bir araya geleceklerinde de dikkat çekti. Selimli öğrenciler Kars’ın tarihi ve kültürel yerlerini de gezme imkanı buldu.

baskan-altun,-ygs-sinavi-oncesinde-ogrencilerle-bulustu-(1).jpgbaskan-altun,-ygs-sinavi-oncesinde-ogrencilerle-bulustu-(2).jpgbaskan-altun,-ygs-sinavi-oncesinde-ogrencilerle-bulustu-(3).jpg

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler