Başkan Asya, Öğretmenler Günü'nü kutladı

Başkan Asya, Öğretmenler Günü'nü kutladı

MUŞ (AA) - Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.Asya, mesajında, bir neslin en iyi şekilde yetişmesine...

MUŞ (AA) - Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Asya, mesajında, bir neslin en iyi şekilde yetişmesine öğretmenlerin vesile olduğunu, çocukların ve gençlerin kendilerine, ailelerine ve ülkelerine faydalı olmalarını öğretmenlerin yönlendirmesi ile olduğunu belirtti.

Koronavirüs salgını dolayısıyla zor günlerden geçilen bu süreçte de sağlık çalışanları gibi öğretmenlerin de önemli bir sorumluluk üstlendiğini aktaran Asya, mesajında şunları kaydetti:

"Çocuklarımızın eğitim hayatlarının aksamaması için çaba sarf ediyorsunuz. Fedakarlığınızdan dolayı sizlere şükranlarımı sunuyorum. Görev süremiz içinde sizlerle hep diyalog halinde olduk. Eğitimcilerimizin fikir ve önerileri ile ilimizi şekillendirmeye çalıştık. Sizlerin söylediklerini kendimize yol haritası olarak belirledik. Yılın sadece bir günü hatırlanmadığınızı ziyaretlerimiz ile istişarelerimiz ile kanıtladık. Biz sizlere yaptıklarımızı anlattık, eksiklerimizi sizlerin gözü ile tespit edip çözüme kavuşturmak için çaba sarf ettik. Sizler önerileriniz ile yolumuzu aydınlattınız. Bu duygu ve düşüncelerle Öğretmenler Günü'nüzü tebrik eder, mutlu ve huzurlu bir yaşam sürmenizi dilerim."


Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler