Başkan Aykul, O Valiye Mevlana’nın Sözü İle Yanıt Verdi

Başkan Aykul, O Valiye Mevlana’nın Sözü İle Yanıt Verdi

AK Parti Sarıkamış İlçe Başkanı Serkant Aykul, Kars Eski Valisi Günay Özdemir’e Mevlana’nın sözü ile yanıt verdi.

Kars Eski Valisi, Edirne Valiliği görevini yürüten Günay Özdemir'in SOLO-Türk ile ilgili "Kars'taki törenler bu kadar duygusal değildi" açıklamasına AK Parti Sarıkamış İlçe Başkanı Serkant Aykul sert tepki gösterdi.

Aykul, “Bizler Sarıkamışlı olarak Şühedanın izinde yürüyen, şühedanın torunlarıyız, bizler vatanını sevmeyen bayrağına sahip çıkmayan bir halk hiç bir zaman olmadık, Sarıkamış halkı 90.000 şehidiyle de 15 Temmuz gecesi can siperane tankların önüne canını koyuşuyla da bunun ispatını yapmıştır.” dedi.

Sarıkamış Şehitlerini Anma Törenlerinin 100’ncü yıl etkinliklerindeki fotoğrafları kamuoyuyla paylaşan Aykul, “Sarıkamış’ta o duygu yoğunluğu yaşayamadığını söyleyen için, 100. Yıldaki binlerce insanın müthiş coşkusu da hafızalar tazelensin diye Fotoğraflar ile paylaşıyorum.” diye konuştu.

Özdemir’e Mevlana’nın sözü ile cevap veren Aykul, “Mevlana'ya sormuşlar; O kadar okursun, o kadar yazarsın, ne bilirsin? Mevlana şu cevabı vermiş; Haddimi bilirim.” dedi.

Başkan Aykul’un Sarıkamış Şehitlerini Anma Törenlerinin 100’ncü yıl etkinlikleri ile ilgili paylaştığı fotoğraflar ise şöyle;

baskan-aykul’un-sarikamis-sehitlerini-anma-torenlerinin-100’ncu-yil-etkinlikleri-ile-ilgili-paylastigi-fotograflar-(1).jpgbaskan-aykul’un-sarikamis-sehitlerini-anma-torenlerinin-100’ncu-yil-etkinlikleri-ile-ilgili-paylastigi-fotograflar-(2).jpgbaskan-aykul’un-sarikamis-sehitlerini-anma-torenlerinin-100’ncu-yil-etkinlikleri-ile-ilgili-paylastigi-fotograflar-(3).jpgbaskan-aykul’un-sarikamis-sehitlerini-anma-torenlerinin-100’ncu-yil-etkinlikleri-ile-ilgili-paylastigi-fotograflar-(4).jpgbaskan-aykul’un-sarikamis-sehitlerini-anma-torenlerinin-100’ncu-yil-etkinlikleri-ile-ilgili-paylastigi-fotograflar-(5).jpgbaskan-aykul’un-sarikamis-sehitlerini-anma-torenlerinin-100’ncu-yil-etkinlikleri-ile-ilgili-paylastigi-fotograflar-(6).jpgbaskan-aykul’un-sarikamis-sehitlerini-anma-torenlerinin-100’ncu-yil-etkinlikleri-ile-ilgili-paylastigi-fotograflar-(7).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler