Başkan Bilgen hakkındaki iddialara cevap verdi

Başkan Bilgen hakkındaki iddialara cevap verdi

Kars Belediye Başkanı Ayhan Bilgen, Serhat TV’nin Gündem Özel programına katılarak, hakkındaki iddialara ve göreve geldiği tarihten itibaren yaptığı çalışmaları anlattı.

Serhat TV Genel Yayın Yönetmeni Olcay Okan Avşar’ın hazırlayıp sunduğu Gündem Özel programına katılan Başkan Bilgen, hakkındaki iddialara cevap vererek, “7-8 gazetenin aynı anda yapması doğal olarak bunun aslında bir senaryo olduğunu, bir planlı ve organize bir iş olduğunu çok net bir biçimde görmek mümkün.” dedi.

Hakkında çıkan her iki haberin de yanlış olduğunu ve düzeltilecek bir yanının olmadığını dile getiren Başkan Bilgen, “Hakkımda çıkan haberlerin gazetelerinden hiçbir muhabir beni konuyla ilgili aramadı. Kaldı ki o gazetelerin bazı yayın yönetmenleri benim eski arkadaşım ve bana da doğrudan rahatlıkla ulaşabilecek isimler var aralarında. Bu salgının başladığı ilk günden itibaren yerel medya dışında hiçbir basının bize ulaşma talebi yok. En azından Kars’taki duyarlı gazeteci arkadaşlarımız haricinde bizi ulusal basından arayan başka gazeteci yok.” ifadesini kullandı.

Ayrıca Başkan Bilgen önümüzdeki günlerde 81 dolmuş ihalesinin yapılacağını, mahalle aralarında kilit ve taş parke yol yapımının başlayacağını ve yeni imar planının yakında hizmete gireceğini de sözlerine ekledi.

Başkan Bilgen’in Gündem Özel programında yaptığı açıklamayı aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler