Başkan Çalkın: “AK Parti tek aday sistemi ile devam edecek”

Başkan Çalkın: “AK Parti tek aday sistemi ile devam edecek”

AK Parti Kars il Başkanı Adem Çalkın, Kağızman İlçe Kongresi hakkında açıklama yaptı.

AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın Kağızman İlçe Başkanlığını ziyaret ederek partililerle bir araya geldi.

Başkan Çalkın burada yaptığı açıklamada, "Bizler 22 Ağustos Cumartesi günü bütün üyelerimizle birlikte Kağızman Kapalı Spor Salonunda olacağız. Genel Merkezimizin belirlediği başkanla yorulmadan, bir an dahi duraksamadan, büyük bir azim ve kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz" dedi.

Başkan Çalkın, 22 Ağustos Cumartesi günü Kağızman Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilecek olan AK Parti 7. Olağan Kongresi ile ilgili bilgiler verdi.

AK PARTİDE TEK ADAY SİSTEMİ İLE DEVAM EDECEK,

Kongre ile birlikte AK Parti'nin yeni süreci tamamlayacağını aktaran Çalkın, tek aday mı? sorusuna "elbette ikinci bir aday bir çekişme delegeler arasında sürtüşmeye asla müsaade etmemiştir. Her zaman birlik beraberlik içerisinde bir aday belirlemiş onun arkasında da Bakanı, vekili, il başkanı kendi teşkilatı arkasında durmuş bu vesileyle teşkilatımız birlik ve beraberlik içerisinde. Kağızman 7. Olağan Kongre ile içinde bulunduğumuz bu yeni sürece uyum aşamasını tamamlayacaktır" ifadelerini kullandı.

baskan-calkin-“ak-parti-tek-aday-sistemi-ile-devam-edecek”-(1).jpgbaskan-calkin-“ak-parti-tek-aday-sistemi-ile-devam-edecek”-(2).jpgbaskan-calkin-“ak-parti-tek-aday-sistemi-ile-devam-edecek”-(3).jpgbaskan-calkin-“ak-parti-tek-aday-sistemi-ile-devam-edecek”-(4).jpgbaskan-calkin-“ak-parti-tek-aday-sistemi-ile-devam-edecek”-(5).jpgbaskan-calkin-“ak-parti-tek-aday-sistemi-ile-devam-edecek”-(6).jpgbaskan-calkin-“ak-parti-tek-aday-sistemi-ile-devam-edecek”-(7).jpg

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler