Başkan Çalkın başarılı gazetecilere plaket verdi

Başkan Çalkın başarılı gazetecilere plaket verdi

AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyetinin (DAGC) düzenlediği Yılın Başarılı Gazetecileri Yarışması'nda, dereceye giren Kars muhabirlerine plaket verdi.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

AK Parti İl Başkanlığında düzenlenen bir törenle Mithat Turgutcan Yaygın Haber Dalı’nda Kars Anadolu Ajansı Muhabiri Cüneyt Çelik ‘FETÖ üyeleri önemli bilgileri ekmek arasına saklamış’ eseriyle Haber Fotoğrafı dalıyla Sarıkamış Anadolu Ajansı Muhabiri Hüseyin Demirci ‘Mehmetçik kış mesaisinde’ eseriyle, Tv Haber/ Görüntü dalında Kars A Haber Muhabiri Bedir Altunok ‘Kaşarla yuvarlandılar’ eseriyle ve Kars İhlas Haber Ajansı Muhabiri Işık Çapanoğlu ‘Ördek kaçtı dalgıç kovaladı’ eseriyle dereceye giren gazetecilere Başkan Çalkın tarafından bir plaket verildi.

Başkan Çalkın yaptığı açıklamada, “Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyetinin düzenlediği Yılın Başarılı Gazetecileri Yarışmasında 4 arkadaşımız dereceye girerek başarılı oldular. Biz de bu arkadaşlarımızı tebrik amaçlı bir plaket ile ödüllendirmek istedik. Doğu Anadolu Bölgemizde yerel gazetecilik yönünde en başarılı illerden birisi Kars’tır. Bu anlamda bizim yerel gazetecilerimiz gerçekten şehrimize yön veren arkadaşlarımızdır, ben hepsini sizlerin nezdinde tebrik ediyorum. Sizleri de ayrıca bu başarınızdan dolayı tebrik ediyorum.” dedi.

Plaket takdiminden sonra Başkan Çalkın ve yönetimi başarılı gazetecilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

baskan-calkin-basarili-gazetecilere-plaket-verdi-(1).jpgbaskan-calkin-basarili-gazetecilere-plaket-verdi-(2).jpgbaskan-calkin-basarili-gazetecilere-plaket-verdi-(3).jpgbaskan-calkin-basarili-gazetecilere-plaket-verdi-(4).jpgbaskan-calkin-basarili-gazetecilere-plaket-verdi-(5).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler