Başkan Çalkın, Meydanlarda!

Başkan Çalkın, Meydanlarda!

AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, Demokrasi Meydanı’nda Demokrasi Nöbeti tutan Kars halkı ile buluştu.

Volkan KARABAĞ / karsmanset.com

Fevzi Çakmak Paşa ile savaşa giren Duraklı Köyünden Ziyattin Adıgüzel’in torunu olduğunu söyleyen Hediye Gören isimli vatandaş AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın ile sohbet ederek, “Vatanımıza sahip çıkalım.” dedi.

BİZ NENE HATUN TORUNLARIYIZ!

Hediye Gören isimli vatandaş Başkan Çalkın’a, “Benim amcam Kore Gazisidir. Biz kalleş torunu değiliz. Gazi torunuyuz. Türkiyemize, vatanımıza, milletimize, bayrağımıza sahip çıkan Nene Hatun torunlarıyız. Bu vatanımıza, milletimize sahip çıkalım. Başbakanımıza da, Cumhurbaşkanımıza da, çoluğumuza, çocuğumuza da sahip çıkalım.” diye konuştu.

BİZ HARAKANİ TORUNLARIZ!

AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın ise “Rabbim bu milletten razı olsun. Bu millet ferasetini, birlik ve beraberliğini bozdurtmasın. Bozmak isteyenlere de fırsat vermesin. Ben bu konuda Karslı hemşerilerime hakikaten taktir ediyorum, teşekkür ediyorum. Biz Harakani torunlarıyız. Biz burada Harakani Hazretlerinin manevi afmosferinde yaşıyoruz. Allah teyzem gibi insanlardan razı olsun. Bizi yetiştiren böyle annelerimiz var.” dedi.

BİZ ÜMMETİN SON KALESİYİZ!

Çalkın konuşmasını şöyle sürdürdü: “Allah’ın izniyle bizim ülkemizin bileğini kimse bükemez. Ülkemizin başında Recep Tayyip Erdoğan gibi bir liderimiz var. Onların derdi Recep Tayyip Erdoğan ile, onların derdi bu millet ile. Bu millet ne kadar rahata kavuşursa, bu ülke ne kadar kalkınırsa o kadar düşmanımız oluyor. Çünkü biz ümmetin son kalesiyiz. Bu kaleyi de Allah’ın izniyle yıktırmayacağız. Hepinize teşekkür ediyorum.” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler