Başkan Çalkın’dan Erdoğdu’ya övgü dolu sözler!

Başkan Çalkın’dan Erdoğdu’ya övgü dolu sözler!

AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, basın açıklaması yaparak Belediye Başkan Adayı Avukat Ensar Erdoğdu’ya övgü dolu sözler söyledi.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

AK Parti Kars İl Başkanlığı’nda düzenlediği basın toplantısında kentte görev yapan yerel ve ulusal basının temsilcileriyle bir araya gelen Başkan Çalkın, “Geçen hafta Perşembe günü sayın Cumhurbaşkanımız, Kars Belediye Başkan Adayımızı İl Başkanları Toplantısında ilan etti. Hepinizin de yakından tanıdığı 2010-2014 yılları arasında il başkanlığımızı yapmış Avukat Ensar Erdoğdu, Belediye Başkan Adayımız olmuştur. Allah hayırlı uğurlu etsin.” dedi.

Avukat Ensar Erdoğdu’nun teşkilattan gelmesi, Kars’ta çok uzun yıllardır ticaretle uğraşan bir ailenin mensubu olması, Kars’ta yaşaması ve kişiliği de ön plana çıkan bir şahsiyet olduğunu söyleyen Başkan Çalkın, “Adayımızla inşallah Kars Belediye Başkanlığını faklı bir şekilde alacağımıza inanıyoruz. Ben buradan Karslı hemşerilerimizi, partililerimizi 13 Aralık 2018 Perşembe günü saat 10.00’da Harakani Havalimanında adayımızı karşılamaya bekliyoruz. Onun akabinde de inşallah Kars Kültür Müdürlüğünde tanıtımını yapacağız, bismillah deyip seçim çalışmalarımıza başlayacağız.” ifadesini kullandı.

AK Parti teşkilatlarının hiçbir zaman seçimden seçime çalışan bir teşkilat olmadığını anımsatan Başkan Çalkın konuşmasını şöyle sürdürdü: “Bizim için sahaya inmek, inmemek diye bir şey söz konusu değildir, zaten biz hiç sahadan çıkmayan bir teşkilatız. Bu açından inşallah Perşembe günü Milletvekillerimizle birlikte adayımız gelecekler, bizler o günden itibaren startımızı vereceğiz ve Kars Belediyesini iktidara taşıyacağız, taşımak zorundayız. Karslının bu anlamda karar vermesi çok kolay. Çünkü bir tarafta iktidar var, bir tarafta muhalefet var. Eğer Kars’ı iktidara taşırsak nelerle karşılaşacağımızı biliyoruz, muhalefete taşırsak şimdi ki gibi nelerle karşılaşacağımızı da biliyoruz. Buna Karslı iyi karar verecek, buna adayımızla, teşkilatlarımızla, milletvekillerimizle birlikte Kars Belediyesini özlendiği yere, iktidara taşıyacağız.”

baskan-calkin’dan-erdogdu’ya-ovgu-dolu-sozler!-(2).jpgbaskan-calkin’dan-erdogdu’ya-ovgu-dolu-sozler!-(3).jpgbaskan-calkin’dan-erdogdu’ya-ovgu-dolu-sozler!-(1).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler