Başkan Dallı, Tüm Kars Halkını Davet Etti!

Başkan Dallı, Tüm Kars Halkını Davet Etti!

Kars İl Genel Meclis Başkanı Necati Dallı, Sarıkamış Şehitlerini anma yürüyüşüne tüm Kars halkını davet ederek, “Yarın sabah Kars’ın iki farklı noktasından ücretsiz servis kalkacaktır.” dedi.

Volkan KARABAĞ / karsmanset.com (Özel Haber)

Sarıkamış Şehitlerini 102’nci Anma Etkinliklerinin sürdüğünü belirten İl Genel Meclis Başkanı Necati Dallı, 6-7-8 Ocak tarihleri arasında devam eden etkinliğin 2’nci gününü geride bıraktık. Yarın saat 10:30’da sayın Ulaştırma, Haberleşme ve Denizcilik Bakanımız Ahmet Arslan, Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç, Valilerimiz, Milletvekillerimiz, Müsteşarlarımız, Genel Müdürlerimiz, 15 Temmuz şehit yakınlarımız ve çok sayıda davetlimiz ile misafirlerimiz tarafından Allahuekber Dağlarından Sarıkamış Şehitliğine kadar anma yürüyüşümüzü yapacağız. Bu anma etkinliğinde bizi yalnız bırakmayan başta Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza, Bakanlarımıza, Bürokratlarımıza ve tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

Şehitlerin vatanımıza ne kadar önemli olduğunu, “Şehit olmaz ise vatan olmaz, vatan olmazsa şehit olmaz, şehit olmazsa toprak olmaz.” diyen Başkan Dallı, “Bunlar bir birini tamamlayanlardır. Ülkenin hangi bir karış toprağına basarsan bas, bil ki şehitlerimizin kanı ile yoğrulmuş topraklarımızdır. Allah bu millete bir daha böyle şeyler yaşatmasın. Bu duygu ve düşünceler ile Türk milletinin ve özellikle Kars’ımızda şehit düşen bütün şehitlerimize Allahtan rahmet, şehit yakınlarına başsağlığı diliyorum.” diye konuştu.

Öte yandan yarın Sarıkamış Şehitleri anma yürüyüşü için Kars’ta iki farklı noktadan araç kalkacağını hatırlatan Başkan Dallı, “Yarın sabah Kars Valiliği ve Kafkas Üniversitesinden ücretsiz araç kalkacaktır. Sarıkamış Şehitleri anma yürüyüşüne katılmak isteyen tüm Kars halkını ve öğrencilerimizi davet ediyorum.” ifadesini kullandı.

baskan-dalli,-tum-kars-halkini-davet-etti!.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler