Başkan Demirden: 16 Nisan Tarihi Bir Dönemeçtir

Başkan Demirden: 16 Nisan Tarihi Bir Dönemeçtir

AK Parti Kağızman İlçe Başkanı Erdoğan Demirden, 16 Nisan'ın ülkemize sistemin prangalarından kurtulduğu ve adeta Evet'ten önce ve Evet’ten sonra olarak anılacak tarihi bir dönemeç olduğunu söyledi.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

AK Parti Kağızman İlçe Başkanı Erdoğan Demirden, gençlerle bir araya gelerek Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Yeni Anayasa referandumu hakkında bilgi verdi. Başkan Demirden, 16 Nisan'ın ülkemize sistemin prangalarından kurtulduğu ve adeta Evet'ten önce ve Evet’ten sonra olarak anılacak tarihi bir dönemeç olduğunu söyledi.

16 Nisan 2017 Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Yeni Anayasa referandumunun siyasi bir rekabete dönüşmemesi gerektiğinin altını çize Başkan Demirden konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Ama bu alana çekmek isteyenler var mı? Var. Bu havaya kapılıp kimse şunu unutmasın; bu referandum Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini öngören, yargı ile milletvekilleri ile hususları öngören anayasa değişikliği oylamasıdır. Bu bir genel seçim değildir. Sadece AK Parti ve MHP seçmeni değil, diğer partilerin seçmenlerinden de Türkiye’nin geleceğini ilgilendiren, daha hızlı, muasır medeniyetler seviyesine ulaşmayı sağlayacak sisteme oy verecek. Görülecek ki, yapılan değişiklik milletimin lehinedir. AK Parti, bizler burada taşın altına elimizi koyduk ve ‘artık söz milletindir, karar milletindir’ dedik. Biz üstünlerin anayasasını korumak için değil, milletin anayasasını oluşturmak için referanduma gidiyoruz. Milli irade 2007’de ve 2010’da kendisini köşeye sıkıştırmaya çalışan vesayet odaklarına cevabını sandıklarda vermiştir. Referandum süresince her yere gideceğiz, ev, sokak, mahalle, köy gibi her zaman vatandaşımızla buluşacağız. Türkiye’nin geleceğini aydınlatacak bu tarihi fırsatı her yerde vatandaşlarımıza anlatacağız.

AK Parti Kağızman İlçe Başkanı Erdoğan Demirden daha sonra gençlerin sorularını dinleyerek açıklamalarda bulundu.

baskan-demirden-16-nisan-tarihi-bir-donemectir-(1).jpgbaskan-demirden-16-nisan-tarihi-bir-donemectir-(3)-001.jpgbaskan-demirden-16-nisan-tarihi-bir-donemectir-(2).jpgbaskan-demirden-16-nisan-tarihi-bir-donemectir-(4).jpgbaskan-demirden-16-nisan-tarihi-bir-donemectir-(5).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler