Başkan Demirden: Parolamız ‘Durmak Yok Yola Devam’

Başkan Demirden: Parolamız ‘Durmak Yok Yola Devam’

AK Parti Kağızman İlçe Başkanı Erdoğan Demirden Kağızman teşkilatları olarak tüm kademeleriyle sahada olacaklarını ve güçlü bir ‘Evet’ çıkacağını ifade ederek, “Parolamız en başından beri belli, ‘durmak yok yola devam’” dedi.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

AK Parti Kağızman İlçe teşkilatı ve yönetim kurulu ile bir toplantı gerçekleştirildi. İlçe Başkanı Erdoğan Demirden başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda yönetim kurulu üyeleri tam kadro hazır bulundu. Referandum çalışmalarının masaya yatırıldığı toplantıda konuşan İlçe Başkanı Erdoğan Demirden,  16 Nisan’da Kağızman’dan her seçimde olduğu gibi güçlü bir ‘Evet’ çıkacağı vurgusunu yaparak, “Kazanan ülkemiz olacak, kazanan Türk Milleti olacaktır.” diye konuştu.

‘HALKIMIZ EVET MÜHRÜNÜ VURACAK’

Başkan Demirden açıklamasını şöyle sürdürdü: “Bütün çalışmalarımızda sağduyuyu elden bırakmayacağız. Kışkırtmalara, tahriklere kapılmak yok. Vatandaşımız 16 Nisan’da sandığa gidecek, darbe ürünü bu anayasayı değiştirecek. ‘Evet’ mührünü vuracak ve işi bitirecek.  Benim bu konuda hiç tereddüttüm yok. Biz de tüm teşkilatlarımızla sahada olacak, kapı kapı dolaşacak, halkımıza anayasamızı ve bu seçimin önemini anlatacağız. Parolamız en başından beri belli, durmak yok yola devam.”

‘YÜZDE 60’LIK HEDEFİMİZE ULAŞACAĞIZ’

Türkiye’nin adımlarını çok sağlam attığının altını çizen Başkan Demirden, “Yeni anayasa ile Milli irade garanti altında, daha etkin kılınacak. Sözde demokrasi değil etkili temsil için evet. Türkiye adımlarını çok sağlam atıyor. Her şeye rağmen istikrarı koruyor. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Demokrasiye inanan bir parti olarak milletin kararını, bütün kararların üzerinde gören bir anlayışla siyaset yapıyoruz. Millet bugüne kadar hep doğru kararları vermiştir. Tüm teşkilatımızla gece gündüz uyum içerisinde çalışarak en az yüzde 60’lık hedefimize ulaşacağız.” dedi.

baskan-demirden-parolamiz-‘durmak-yok-yola-devam’-(1).jpgbaskan-demirden-parolamiz-‘durmak-yok-yola-devam’-(2).jpgbaskan-demirden-parolamiz-‘durmak-yok-yola-devam’-(3).jpgbaskan-demirden-parolamiz-‘durmak-yok-yola-devam’-(6).jpgbaskan-demirden-parolamiz-‘durmak-yok-yola-devam’-(4).jpgbaskan-demirden-parolamiz-‘durmak-yok-yola-devam’-(5).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler