Başkan Güner: Kars Daha Büyük Hizmetler Görecektir

Başkan Güner: Kars Daha Büyük Hizmetler Görecektir

AK Parti Kars Kadın Kolları Başkanı Nurgül Güner, Ulaştırma, Denizcilik ve haberleşme Bakanı olan Kars Milletvekili Ahmet Arslan'ın yeni görevini kutlayarak hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Volkan KARABAĞ / karsmanset.com

Günlerdir Kars'ta ve il dışında yaşayan Karslıların Kars Milletvekili Ahmet Arslan'ın Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı olmasının kutlandığını belirten AK Parti Kars Kadın Kolları Başkanı Nurgül Güner, "Sayın Ahmet Arslan'ın Bakan olması Kars için büyük bir avantajdır." dedi.

AK Parti hükümeti boyunca Kars'a ciddi anlamda yatırımların yapıldığının altını çizen Başkan Güner, "Kars, Cumhuriyet'in kurulduğu günden bu yana görmediği hizmeti AK Parti hükümeti içerisinde gördü. Kars Milletvekilimiz Sayın Ahmet Arslan'ın da Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı olmasının ardından birçok hizmet ve projelerinde yapılacağından ve devam eden projelerin hızlandırılmasından hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bu duygu ve düşünceler ile Sayın Bakanımız Ahmet Arslan’ı tebrik ediyor, yeni görevinin Kars’a ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler