Başkan Karaçanta Girişimcilik Desteği İle Açılan İş Yerlerini Ziyaret Etti

Başkan Karaçanta Girişimcilik Desteği İle Açılan İş Yerlerini Ziyaret Etti

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, Kars Belediye Başkanlığının vermiş olduğu Girişimcilik Eğitimlerinden sertifika alıp ve KOSGEB Desteği kullanarak iş yeri açmış olan 9 iş yerini ziyaret etti.

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, Meclis Eşitlik Komisyon Başkanı Hülya Çağraşan ile birlikte Kars Belediye Başkanlığının vermiş olduğu Girişimcilik Eğitimlerinden sertifika alıp ve KOSGEB Desteği kullanarak iş yeri açmış olan 9 iş yerini ziyaret etti. 

Ziyarette esnafın içtenlikle karşıladığı Başkan Karaçanta ile sohbet ederek ihtiyaç ve taleplerini iletti.

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta ise tüm kadın girişimcileri gönülden desteklediklerini ve istihdama kapı açan bu kadın esnafları ayrıca tebrik etti. Kadını ekonomik hayat içinde güçlü kadın modeli olarak görmekten gurur duyduğunu söyledi.

baskan-karacanta-girisimcilik-destegi-ile-acilan-is-yerlerini-ziyaret-etti-(1).jpgbaskan-karacanta-girisimcilik-destegi-ile-acilan-is-yerlerini-ziyaret-etti-(2).jpgbaskan-karacanta-girisimcilik-destegi-ile-acilan-is-yerlerini-ziyaret-etti-(3).jpgbaskan-karacanta-girisimcilik-destegi-ile-acilan-is-yerlerini-ziyaret-etti-(4).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler