Başkan Karaçanta Halk Otobüsünden Düşerek Ağır Yaralanan Vatandaşı Ziyaret Etti

Başkan Karaçanta Halk Otobüsünden Düşerek Ağır Yaralanan Vatandaşı Ziyaret Etti

4 Temmuz günü geçirdiği trafik kazasında hayatı bir anda kabusa dönen vatandaşımız Ferah Kömekçilere geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

85 yaşında yaşlı anne ve babasıyla yaşayan onların bakımını üstlenen Ferah Hanım 4 Temmuz 2017 günü bindiği halk otobüsünden inerken bir anlık ihmal sonucu düşerek ağır şekilde yaralanmıştır. Düşme esnasında başından aldığı ağır darbe sonucu baygınlık geçiren bilinci kapalı halde kaldırıldığı Kars Harakani Devlet Hastanesinde müdahalesi yapılan, Beyin Cerrahi doktorlarının beyin kanaması ve kafatasının büyük bir bölümünün parçalanmış olduğu yapılan tetkik ve teşhis sonucu anlaşılmıştır. Doktorlarımızın müdahalesiyle 21 günlük zorlu yaşam mücadelesi sonucunda ağır ameliyat geçiren kafatasının büyük bir bölümü alınan ve 3 ay sonra tekrar bir Cerrahi operasyon geçirecek olan Ferah Kömekçiler'e ziyarette bulunan ve durumu hakkında bilgi edinen Başkan Karaçanta ziyaret esnasında duygulu anlar yaşadı.

Aileyle uzun bir süre sohbet eden Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta konuyla ilgili açıklamalarda bulunarak " yaşanan bu talihsiz olay bana intikal ettiği andan itibaren beni derinden üzmüştür.Böylesi acı olayların yaşanmaması için vatandaşlarımızın ve araç sürücülerinin daha duyarlı ve dikkatli olmaları gerekmektedir." Olayda yaralanan Ferak Kömekçiler'in sağlık durumu hakkında takipçi olacağını da belirten Başkan Karaçanta kardeşin ve abin olarak her zamanda yanında olacağım diyerek hasta ve yakınlarına acil şifalar diledi.

baskan-karacanta-halk-otobusunden-duserek-agir-yaralanan-vatandasi-ziyaret-etti-(1).jpgbaskan-karacanta-halk-otobusunden-duserek-agir-yaralanan-vatandasi-ziyaret-etti-(2).jpgbaskan-karacanta-halk-otobusunden-duserek-agir-yaralanan-vatandasi-ziyaret-etti-(3).jpgbaskan-karacanta-halk-otobusunden-duserek-agir-yaralanan-vatandasi-ziyaret-etti-(4).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler