Başkan Karaçanta: Halkımız Baştacımızdır

Başkan Karaçanta: Halkımız Baştacımızdır

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, şehir genelinde esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

Adım adım Kars’ın her noktasını gezen ve gittiği her yerde esnafın ve vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılanan Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta; "Esnafımızın yanında, vatandaşımızın içinde, vatandaşımızla birlikteyiz" dedi.

Çeşitli etkinlikler vasıtasıyla sık sık halkla iç içe olan Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan Karaçanta esnaf ziyaretinde bulunarak vatandaşların istek ve sorunlarını dinledi.

GELECEK İÇİN, KARS İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Yaptıkları önemli hizmetler ve yatırımlar hakkında esnafa bilgi veren Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta; "Modern bir şehir oluşturmak için çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Çağımızın gereklerini göz önünde bulundurarak yıllardır mahrum bırakılan hizmetleri öncelik edinerek şehrimize bir çok alanda hizmet üretmeye çalışıyoruz. Gelecek için, Kars için çalışıyoruz. İnsanımıza hizmet için geldiğimiz bu kutlu görevde anlımızın akıyla hemşerilerimize hizmet etmenin gururunu yaşıyoruz. Allah'ın izni ve hemşerilerimizin teveccühü ile vatandaşlarımızın hizmetkarı olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Başkan Karaçanta, gerek ziyaretlerde, gerek açılışlarla ve gerekse makamında sık sık Karslı hemşehrileriyle bir araya gelmeye özen gösterdiğini belirterek, "Karslı vatandaşlarımızın istek ve taleplerini bana anlatmaları, birlikte çözüm yollarını aramamız çok güzel bir iletişim. Benim arzum hep bu yöndeydi. Kars’ı, Karslı hemşehrilerimizle birlikte yönetmek çok önemli” şeklinde konuştu.

KARAÇANTA, “HALKIMIZ HERŞEYİN EN İYİSİNE LAYIK”

“Halkımız hizmetin en iyisini hak ediyor bizler de buna göre çalışmalar yapıyoruz. Bizim halkımız her konuda hizmetin en iyisine layık. Biz de Kars’taki yöneticiler olarak bunu yapma gayreti içerisindeyiz diyen Karaçanta; özetle şunları söyledi:

“Açıkça görülüyor ki belediyecilik anlayışına yeni bir soluk getirdik. Çünkü hizmetlerimizi vatandaş odaklı gerçekleştiriyor, vatandaşımızı 24 saat dinliyoruz. Bununla birlikte şantiyede görevli arkadaşlarımızın özverili bir şekilde çalışmaları sonucunda Kars’ın asfalt ile ilgili sorunlarının hemen hemen büyük bir bölümünü çözdük.”

baskan-karacanta-halkimiz-bastacimizdir-(1).jpgbaskan-karacanta-halkimiz-bastacimizdir-(2).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler