Başkan Karaçanta, Personeli İle Bayramlaştı

Başkan Karaçanta, Personeli İle Bayramlaştı

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, Ramazan Bayramı vesilesiyle belediye personeli ile bayramlaştı.

Başkan Karaçanta, başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri ve personeliyle Belediye Meclis Salonunda tek tek tokalaşarak bayramlarını kutlayarak, bayramın barış, sağlık ve huzur içerisinde geçmesi dileklerinde bulundu.

Personeline verdikleri hizmetler nedeniyle teşekkür eden Başkan Karaçanta, “Bugün her zaman olduğu gibi Belediye Meclis üyelerimizle birlikte sizlerin bayramını kutlamak için buradayız. Cenab-ı Allah daha nice bayramları hep birlikte sağlıklı, sıhhatli, mutlu ve huzurlu bir biçimde geçirmeyi bizlere nasip etsin. Sizler gerçekten Kars Belediyesinin çalışanları, medarı iftiharı personellerimizsiniz. Sizler Kars halkının rahatı için çalışıyorsunuz, Hepinize gayretleriniz için, vermiş olduğunuz hizmetler için ayrı ayrı teşekkür ediyorum. çok çalışıyorsunuz ve işi sahipleniyorsunuz. Sizler ve bizler bundan sonra bir bütün olarak daha özveriyle daha duyarlı olarak çok çalışacağız, sıkıntıların hepsini birer birer atlatacağız. Biz bugüne kadar birçok işi sizlerle beraber başardık yine başaracağımıza yürekten inanıyorum” dedi.

Konuşmasının ardından Başkan Karaçanta ve meclis üyeleri belediye çalışanlarının bayramını kutlayarak çikolata ikramında bulundu.

baskan-karacanta,-personeli-ile-bayramlasti-(1).jpgbaskan-karacanta,-personeli-ile-bayramlasti-(2).jpgbaskan-karacanta,-personeli-ile-bayramlasti-(3).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler