Başkan Karaçanta: Tüm Ekiplerimizle Kışa Hazırız

Başkan Karaçanta: Tüm Ekiplerimizle Kışa Hazırız

Kars Belediyesi meteorolojinin uyarılarını dikkate alarak kış aylarında kar ve don olaylarına karşı mücadele etmek için gerekli hazırlıklarını tamamladı.

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta yaptığı açıklamada, 8 ayı kış olan bir kentte kış hazırlıklarını yapmak zorunda olduklarını belirtti

Başkan Karaçanta, Kar yağışı sonrası oluşabilecek buzlanmalara karşı 100 ton tuz ve kum karışımı, 3 adet greyder, 5 adet kepçe, 1 adet tuzlama aracı, 6 adet kamyon ve 60 kişilik fen işleri müdürlüğü personeli olmak üzere karla mücadeleye hazır bulunduklarını kayderek, “Acil müdahale ekipleri ve araç parkımız ile halkımızın sorunsuz bir kış dönemi geçirmesi için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Yoğun kar yağışı sonucu yaşanabilecek don ve buzlanma olaylarına karşı ise belediye olarak solüsyon ve tuz stoğumuzu hazırladık” dedi.

Ekiplerin gece gündüz çalışmalarını sürdüreceklerini de belirten Başkan Karaçanta, “Ekiplerimiz tüm hazırlıklarını önceden tamamladı. Biz belediye olarak tüm ekip ve ekipmanlarımızla kışa hazırız” diye konuştu.

baskan-karacanta-tum-ekiplerimizle-kisa-haziriz-(1).jpgbaskan-karacanta-tum-ekiplerimizle-kisa-haziriz-(2).jpgbaskan-karacanta-tum-ekiplerimizle-kisa-haziriz-(3).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler