Başkan Karaçanta’nın Eşinden Anlamlı Ziyaret

Başkan Karaçanta’nın Eşinden Anlamlı Ziyaret

İhlas Haber Ajansı (İHA) kaynaklı dün Kars Manşet'te yayınlanan ""Yeşil Kart’tan Başka Hiçbir Şeyim Yok" başlıklı haberi duyarlı vatandaşları harekete geçirdi.

Kars Merkez’de derme çatma iki odalı yıkılmaz üzere olan evde yaşam mücadelesi veren Türker Karabağ (62) durumu başta Kars Valisi Rahmi Doğan olmak üzere Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta’yı da duygulandırdı.

Başkan Karaçanta’nın eşi Figen Karaçanta, Başkan Yardımcısı Hülya Çağraşan ve Belediye SODES sorumlusu Pınar Öztürk ile birlikte Türker Karabağ’ı evinde ziyaret etti. Karabağ’ın durumundan çok etkilendiğini ifade eden Başkan Karaçanta’nın eşi Figen Karaçanta, Karabağ’ın durumu karşısında kayıtsız kalamayacaklarını ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını belirtti.

Başkan Murtaza Karaçanta’nın konuyla yakından ilgilendiğine dikkat çeken Figen Karaçanta, “Başkan yardımcımız ve belediye ‘Sıcak Yuva Tok Karın’ projesi sorumlusu arkadaşımızla birlikte geldik. Başkan yardımız ve ilgili birim sorumlumuz gerekli notları aldılar. Belediye’nin Sıcak Yuva Tok Karın projesi kapsamında neler yapabilir. Bunları konuştuk. Arkadaşlarımız kısa sürede Türker Karabağ’a gerekli destek ve hizmetleri vereceklerdir” dedi.

Yalnız yaşadığını ve kalp hastası olduğunu hatırlatan Türker Karabağ, “Öncelikle sizlere teşekkür ederim, duyarlığınız için, gerçekten durumum içler acısı, ben sizlerden yardım istemiyorum. Benim istediğim bir iş bana iş imkanı sağlayın çalışayım. Kimseye el açmayayım. Kendi ayaklarımın üzerinde durayım. Her şey için çok teşekkür ederim” diye konuştu.

Başkan Murtaza Karaçanta’nın eşi Figen Karaçanta ve beraberindekiler bir süre Karabağ ile sohbet etti. Belediye Sıcak Yuva Tok Karın Prosesi Sorumlusu Pınar Öztürk, projesi kapsamında Türker Karabağ’a temizlik malzemeleri, gıda ve giyecek yardımı yaptıklarını, Karabağ’a geçimini sağlayabilmesi için aylık bağlayacaklarını ve sağlık hizmeti vereceklerini kaydetti.

Öte yandan başta Kars Valisi Rahmi Doğan olmak üzere Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, kurum ve daire amirlerini ve duyarlı vatandaşları harekete geçirerek Karabağ’ın öncelikli sorunlarının çözülmesine vesile oldu.

baskan-karacanta’nin-esinden-anlamli-ziyaret-(1).jpgbaskan-karacanta’nin-esinden-anlamli-ziyaret-(2).jpgbaskan-karacanta’nin-esinden-anlamli-ziyaret-(3).jpgbaskan-karacanta’nin-esinden-anlamli-ziyaret-(4).jpgbaskan-karacanta’nin-esinden-anlamli-ziyaret-(5).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler