Başkan Karaçanta'ya Sevgi Seli!

Başkan Karaçanta'ya Sevgi Seli!

​Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, Kars Merkez ve ilçe köy ziyaretinde, vatandaşlarla selamlaştı. Gittiği her bölgede büyük ilgiyle karşılanan Başkan Karaçanta, köylerde sevgiyle ağırlandı.

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta,  hafta sonunda köyleri ziyaret edip vatandaşlarla bir araya geldi.

Karaçanta, Kars merkeze bağlı köylerde yüzlerce vatandaşla bir araya gelip sohbet etti, dert ve sıkıntılarını dinledi, köylülerin istekleriyle ilgili sıkıntıları danışmanlarına not aldırarak gerekli talimatları verdi.  

KARAÇANTA  KÖYLERDE

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta  ilk olarak sabah erken saatlerde Kümbet köyü, Hınzırik Köyü, Masuccuk Köyü, daha sonra Arpaçay İlçesine bağlı Telek Köyü, Polat Köyü ve Tomarlı Köylerini ziyaret etti.

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, köy meydanında halkla kucaklaştı, vatandaşları ve muhtarları dinledi. Muhtarlar ve köylülerin karşıladığı Başkan Karaçanta, “Allah dirliğimizi, birliğimizi, beraberliğimizi bozmasın. Biz bir ve beraber olduğumuz sürece Kars’ı büyütürüz. Çocuklarımız, gençlerimiz daha iyi bir Kars’ta yaşar. Kars’ta iş olur, aş olur”  diye konuştu.

7’DEN 70’E SEVGİ SELİ

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta  , kendisini görmeye gelen mahalle sakinleri ile sohbet etti.

Karaçanta, gerçekleştirdiği mahalle ve köy gezilerinde, sokak, caddede ve okullarda çocuklarla sohbet etmeyi de ihmal etmiyor.

Sürekli halkın arasında olmayı tercih eden Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta   gerek belediye de düzenlediği halk günlerinde ve gerekse vatandaşlarla karşılaştığı her ortamda onlarla selamlaşıp sohbet ederken yanlarındaki çocuklarla da yakından ilgileniyor.

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta   gerçekleştirdiği ziyaretlerinde çocukların ve yaşlıların gösterdiği ilgi ise gözlerden kaçmayor. Çocukların kendisine olan ilgisini karşılıksız bırakmayan Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta   öğrencilerle tek tek ilgilenerek istekleri üzerine fotoğraf çektirdi.

Halkın içinde olması nedeniyle çocuklarında sevgisini kazanan Başkan Karaçanta, çocuklara her zaman vakit ayırmak gerektiğini söyledi. Karaçanta; “Hizmetlerimizin temelinde geleceğimiz olan çocuklarımız var. 5 yılda gece gündüz demeden şehrimizin dört bir köşesine hizmet ulaştıracağız. Her gittiğimiz yerde çocuklarımızın isteklerini de göz önüne alıyoruz.” diye konuştu.

HAK AŞKIYLA HALK AŞKIYLA ÇALIŞIYORUZ

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta  , " 'Biz Kars’ı karşılıksız seviyoruz. Hak aşkıyla, halk aşkıyla, hizmet aşkıyla Kars’ı büyütmeye devam edeceğiz. Herkesin gurur duyacağı, bir Kars için çalışıyoruz" dedi.

baskan-karacantaya-sevgi-seli!-(1).jpgbaskan-karacantaya-sevgi-seli!-(2).jpgbaskan-karacantaya-sevgi-seli!-(3).jpgbaskan-karacantaya-sevgi-seli!-(4).jpgbaskan-karacantaya-sevgi-seli!-(5).jpgbaskan-karacantaya-sevgi-seli!-(6).jpgbaskan-karacantaya-sevgi-seli!-(7).jpgbaskan-karacantaya-sevgi-seli!-(8).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler