Başkan Kolları Sıvadı!

Başkan Kolları Sıvadı!

Yönetime geldiği günden beri büyük bir şevk ve heyecanla çalışan Kars’ın Susuz ilçesi Belediye Başkanı Murat Uray, şimdi ise Susuzlular için yeni şebeke suyunu kış bastırmadan getirme telaşına düştü.

Yaklaşık iki aydır başlayan ve Susuz’a 7 km mesafede bulunan Kayalık Köyü’nden getirilecek içme suyu için araçlar ile yol açıldı. İki aydır sürdürülen çalışmalar ile 7 km kazı çalışması yapıldı. Ankara‘dan getirilen makineler ile bütün hızıyla yürütülen çalışmalara Belediye Başkanı Murat Uray da var gücüyle destek sağlıyor. Kolları sıvayarak diğer belediye çalışanları ile arazideki çalışmalara katılan Başkan Uray, ilçe halkı tarafından da takdirle karşılanıyor.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Uray, yaptığı açıklamada zor şartlara rağmen çalışmalarını sürdürdüklerini söyleyerek, “kayalık suyundan getirilen içme suyu şebekesi için kendi imkanlarımızla çalışmalar yürütüyoruz. Boru döşeme Makineleri Ankara’dan getirildi. Ankara’dan gelen ekipler belediye çalışanlarını kısa sürede yetiştirdi. Su şebekesi çalışmalarımız tamamen yerli ve kendi imkanlarımız ile yürütülmektedir. Hiçbir yerden hibe ve kredi almadan bitireceğiz. İnşallah iki aydır yürüttüğümüz içme suyu şebekesi çalışmalarında sona doğru yaklaşıyoruz. Hava şartları el verdiği sürece çalışmayı sürdüreceğiz. Susuz halkına yeni bir hattan su getirerek su sorununu kökten çözmüş olacağız.” dedi.

‘Belediyeyi borç içinde aldığımız halde hizmetleri aksatmadan imkanları daha da iyileştirmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz’ diyen Uray, Susuz haklının hizmetin en iyisine layık olduğunu kaydetti. Uray, içme suyu şebekesi inşaatında kendilerine her türlü desteği veren Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ve Kars Milletvekili Selahattin Beyribey’e teşekkür etti.

kha

Önceki ve Sonraki Haberler