Başkan Özcan Teşekkür Etti

Başkan Özcan Teşekkür Etti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kars İl Başkanı Yaver Özcan, Kars’ta huzur ortamı içinde bir kampanya döneminin geçtiğini ifade ederek AK Parti ve MHP seçmenlerine teşekkür etti.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Başkan Özcan, Referandum sonuçlarının vatanımıza ve milletimize hayırlı olması temennisinde bulunarak  “Teşkilatımıza, yönetimdeki arkadaşlara, kadın ve gençlik kollarına teşekkür ediyorum. AK Partilisi, Ülkücüsü, Milli Görüşçüsü ve Alpereni ile 15 Temmuz’da olduğu gibi aynı amaç doğrultusunda bir araya gelindi ve bu ülkenin geleceği için, istikrarı için ‘evet’ oyu kullanıldı. İnşallah bundan sonra da birlik beraberlik içinde çalışmaya devam ederiz” dedi.

Güzel bir çalışma örneğinin sergilendiğini ifade eden Başkan Özcan, “Bakanımızla, milletvekillerimizle, belediye başkanlarımızla, teşkilatlarımızla her yerde olmaya çalıştık ve başarılı bir referandum dönemi geçirdik. Milletimizin kararının başımızın üstünde yeri var. Evet verenler de hayır verenler de bundan sonra güzel bir Türkiye ile karşılaşacaklar. Önü açılmış, ufku genişlemiş bir Türkiye olacak. Herkese ve özellikle oy vererek iradesini yansıtan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler