Başkan Özcan'dan 1 Kasım Açıklaması!

Başkan Özcan'dan 1 Kasım Açıklaması!

MHP İl Başkanı Yaver Özcan, seçim çalışmalarını planlı ve programlı şekilde yürüttüklerini, belediyeyi kazandıkları gibi 1 Kasım seçimlerinde de başarıyla çıkacaklarını belirtti.

Yaklaşan 1 Kasım erken seçimleri için çalışmalarını hızlandıran Milliyetçi Hareket Partisi ( MHP ) Kars Milletvekili Adayları il, ilçe ve köy ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor.

MHP adaylarının; Arpaçay seçim ofisinin açılışı ve esnaf gezisi, Kağızman ilçe seçim bürosunun açılışı ve ziyaretler, Selim seçim ofisi açılışı ve esnaf ziyaretleri önceki gün gerçekleştirildi.

MHP İl Başkanı Yaver Özcan, parti yönetimi ve MHP Milletvekili Adayları İşadamı Erkan Koçali, işadamı Tuncay Aydın ve işadamı eğitimci Murat Sağlam dur durak bilmeden seçim sürecini en iyi şekilde değerlendiriyorlar. İlçe başkanları ve mahalle temsilcilerinin de gezilerde eşlik ettiği adaylar, köylerde de köy temsilcileriyle buluşup gezilerine devam ediyorlar.

Ziyaret ettikleri köylerde Türkiye’nin içinde bulunduğa dikkat çeken MHP adayları, kurtuluş reçetesinin MHP’de olduğunu ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin iktidarıyla tüm bu olumsuzlukların yerine kalkınmışlığa, refah ve huzura bırakacağını söylüyorlar. Türkiye’nin bölgesinde en güçlü, istikrarlı ve emin adımlarla kalkınmışlık yolunda ilerleyen bir ülke konumuna getirilmesi için herkesin MHP’de buluşması gerektiğinin bilinmesini isteyen adaylar, gördükleri ilgiden de son derece memnun kaldıklarını belirttiler.

Adayların, il ziyaretlerine Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta da destek veriyor. Karaçanta, adaylar ve parti yönetimiyle birlikte işyerlerini tek tek ziyaret ederek partisinin iktidarı ve Kars adaylarının meclise gönderilmesi için destek istiyor.

MHP İl Başkanı Yaver Özcan ise, seçim çalışmalarını planlı ve programlı şekilde yürüttüklerini, belediyeyi kazandıkları gibi 1 Kasım seçimlerinde de başarıyla çıkacaklarını belirtti.

kha

Önceki ve Sonraki Haberler