Başkan Özcan'dan Alparslan Türkeş Mesajı

Başkan Özcan'dan Alparslan Türkeş Mesajı

MHP Kars İl Başkanı Yaver Özcan, merhum Türkeş’in vefatının 20. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Özcan'ın mesajı şöyle:

“Bazen kelimeler anlatmaya yetmez ya, Başbuğum Alparslan Türkeş’i anlatmakta işte öyle bir durum.

İnsanların kendisini tanıdığı yıllar ve haller hayatının geri kalanında kendisinin yol haritası olur. Benim kendimi tanıdığım yıllarım ve hallerim, Alparslan Türkeş’li yıllar ve haller olmuştur.

Bende milyonlarca ülküdaşım gibi, ilk kez nenemin ve dedemin dizleri dibinde öğrendiğim, Allah, din, vatan ve bayrak sevgisini gençlik yıllarımın daha başlarında iken ‘’Alparslan Türkeş diye birisinin her yerde, adına ülkücülük diyerek anlattığını duyunca’’ işte bu benim fikrim, lider ise benim liderim demiştim.

Hayatın hızlı girdaplarında kaybolmadan, yutulmadan var olabilmemizi borçlu olduğumuz ülkücü dünya görüşümüzün kurucusu, lideri başbuğumuzun, bu vatan ve bu millet için ortaya koyduğu mücadele anlayışı ve fedakârlıkları bizler için zifiri karanlıkta bir meşale olmuştur.

Türk milletine çizdiği kutlu yolun adına ülkücülük diyen, Tanrı dağı kadar Türk, Hira dağı kadar Müslümanım diyen, ezan dinmez bayrak inmez diyen bu muhteşem liderle tanışma günü geldiğinde, içimdeki heyecan tarifi mümkün olmayan bir hal almıştı. O günden bu güne kadar, Başbuğumun vefatı dahi birlikteliğimizi bozmamıştır. Ebedi istirahate giden başbuğumuz, bıraktığı kutsal değerlerle gönlümüzde yaşamaya devam etmekte, kabrinden cennete açılan pencerede huzur içerisinde davasından taviz vermeyen ülkücü evlatlarını izlemektedir.

Ruhun şad mekânın cennet olsun.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler