Başkan Toksoy, Demirci'yi tebrik etti

Başkan Toksoy, Demirci'yi tebrik etti

Kars Sarıkamış Belediye Başkanı Toksoy, ödül alan AA muhabiri Demirci'yi tebrik etti

Başkan Toksoy, Demirci'yi tebrik etti

Kars Sarıkamış Belediye Başkanı Toksoy, ödül alan AA muhabiri Demirci’yi tebrik etti

Belediye Başkanı Göksal Toksoy, Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti'nin Erzurum, Erzincan, Kars, Ardahan, Ağrı ve Iğdır'da basın kuruluşlarında çalışan gazetecileri teşvik etmek amacıyla düzenlediği yarışmada Sarıkamış’tan ödül alan Anadolu Ajansı Sarıkamış Muhabirini Hüseyin Demirci’yi makamında kabul etti.

Toksoy, bölgeden yerele ve ulusala haber üreten muhabirlerin çok önemli bir misyon üstlendiklerini belirterek, görüntü dalında ödül alan Demirci’yi tebrik ederek çeşitli hediyeler verdi.

Kars bölgesinde çalışan muhabirlerin böyle organizasyonlarda olması ve ödüle layık görülmesinin kendilerini gururlandırdığını ifade eden Toksoy, ”Muhabir arkadaşların çok zor şartlarda çalıştıklarını biliyoruz. Buna rağmen bölgemizdeki gelişmeleri, yapılan çalışmaları en hızlı ve gerçek biçimde servis ediyorlar. Bu anlamda gerçek doğru ve hızlı haber anlayışı ile Anadolu Ajansı’nın son yıllarda ulusal ve uluslararası arenada büyük bir açılım yaptığını görüyoruz. İlçemizde yapılan bütün çalışmaların yazılı ve görsel medyada yer almasına vesile olan Demirci’yi tebrik eder başarılarının devamını diliyorum ”dedi. kha

Önceki ve Sonraki Haberler