Başkan Toksoy: Güzel Bir Sarıkamış İçin Biraz Daha Sabır

Başkan Toksoy: Güzel Bir Sarıkamış İçin Biraz Daha Sabır

Sarıkamış Belediye Başkanı Göksal Toksoy, kent merkezindeki yolların kilit parke yapımı için yüklenici firma ile sözleşme imzaladıklarını, kar kalktığında çalışmalara başlanacağını söyledi.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Yaklaşık iki yıldır Sarıkamış’ta hummalı bir çalışma yapıldığını belirten Başkan Toksoy, ilçedeki tüm mahallerde yapılan çalışmalarla kanalizasyon şebekesinin yenilendiğini, bu amaçla yolların kazıldığını dile getirdi.

Güzel bir Sarıkamış için biraz daha sabırlı olunması gerektiğini ifade eden Başkan Toksoy, “Bahar mevsimi ile birlikte içme suyu şebekesinin hızlı bir şekilde yenilenmesi için yollarımızda kazı çalışmalarına başlayacağız. Tabi burada zaman kaybetmemek için su hattı yapılan güzergahlarda test yapıldıktan sonra vatandaşlarımız mağdur olmasın diye hemen peşinden kilit parke döşeyeceğiz.” dedi.

UDH Bakanı Ahmet Arslan’ın Sarıkamış’a büyük destekleri olduğunun altını çizen Başkan Toksoy, “Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Sayın Ahmet Arslan'ın destek ve katkılarıyla ile Karayolları ağındaki yolları da sıcak asfalt ile kaplayacağız. Vatandaşlarımızdan güzel bir Sarıkamış için biraz daha sabırlı olmalarını istiyoruz.” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler