Başkan Toksoy'dan Halk Oylaması Açıklaması

Başkan Toksoy'dan Halk Oylaması Açıklaması

Sarıkamış Belediye Başkanı Göksal Toksoy, 16 Nisan'da yapılan Halk Oylamasında Sarıkamış'ın önemli bir duruş sergilediğini söyledi.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Başkan Toksoy, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Yeni Anayasa için yapılan halk oylamasında Sarıkamış'ın Kars bölgesi genelinde en yüksek "Evet" oyu verdiğini söyledi.

Göreve başladıkları günden beri AK Parti teşkilatı olarak son yapılan halk oylamasıyla birlikte beşinci kez kazandıklarını ifade eden Başkan Toksoy açıklamasını şöyle sürdürdü: "Sarıkamış yine üzerine düşeni yaparak halk oylamasında yüzde 69' a yakın rekor "Evet" oyu ile Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Yeni Anayasaya desteğini vermiştir. Sarıkamış'tan yükselen bu güçlü ses, Allah'ın izniyle güçlü Türkiye'nin habercisidir. Bu birlik ve beraberliğin önümüzdeki dönemlerde de artarak süreceğinden endişem yoktur. Sarıkamış halkı, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Sayın Ahmet Arslan ve Milletvekilimiz Selahattin Beyribey'in her zaman yanında olmuş olmaya da devam edecektir. Bu süreçte emeği geçen başta AK Parti İlçe Başkanımız Serkant Aykul ve teşkilatın bütün birimlerine, il genel meclisi ve belediye meclisi üyelerine, muhtarlara, sandık görevlilerine, bütün hemşerilerime, özellikle halk oylamasında vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini sağlayan bütün güvenlik güçlerimize şükranlarımı sunuyorum."

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler