Başkan Yıldırım'dan bir destek daha!

Başkan Yıldırım'dan bir destek daha!

KAI-FED’den Orman Bakanlığı’nın Geleceğe Nefes Seferberliği’ne destek verdi.

Tarım ve Orman Bakanlığı’nın “Geleceğe Nefes Seferberliği”nin daha çok insana dokunması, ağaç ve toprak sevgisinin, bilincinin artması ve yarınlara daha yeşil bir miras bırakabilmemiz için başlattığı kampanyaya Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu (KAI-DER) Genel Başkanı Erdoğan Yıldırım’dan da destek geldi.

Daha önceleri de biz bize yeteriz kampanyasına birkaç kez destek veren Başkan Yıldırım, Bu kez de fidan bağışında bulundu.

Kars’ta da bakanlığın belirlediği yerlerde fidan dikimleri yapılacak.

Başkan Yıldırım, COVİD-19 sürecinde özveri ile çalışan sağlık kahramanlarımıza destek amaçlı düzenlenen kampanya destek için herkesi fidan dikmeye davet etti.

KAI-FED’den yapılan açıklamada, “Geçirmekte olduğumuz Covid-19 günleri boyunca bizleri ve ülkemizi adeta ayakta tutan sağlık çalışanlarımızı asla unutmayacağız. Bu vesileyle Geleceğe Nefes olmak için sağlık çalışanı kahramanlarımıza fidanlarımızı adıyor herkesi bu kampanyaya davet ediyoruz.” dedi.

SAĞLIK KAHRAMANLARIMIZ GELECEĞE DE NEFES OLUYOR!

Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli, “Geçirdiğimiz zorlu süreçte bir kişi bile nefessiz kalmasın diye soluksuz çalışan, ülkemizi ayakta tutan sağlık kahramanlarımıza naçizane teşekkürlerimizi sunmak için Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü olarak 81 ilde SAĞLIK KAHRAMANLARI HATIRA ORMANLARI kurduk. Tam 1 milyon 61 bin 635 fidana her birinin adlarını verdik. Sizleri de kahraman sağlık personelimiz adına bir fidan sahiplenerek veya bağışlayarak onlara teşekkür etmeye davet ediyoruz.” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler