Başkan Yıldırım'dan yarıyıl tatili mesajı: "Karne alan öğrencileri tebrik ederim"

Başkan Yıldırım'dan yarıyıl tatili mesajı: "Karne alan öğrencileri tebrik ederim"

KAI Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Yıldırım, yarıyıl tatiline giren ve karne alan öğrencilere tebrik ederek iyi tatiller diledi.

Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Erdoğan Yıldırım; 2021-2022 yılının ilk yarıyılının sona erdiğini belirterek, “1,5 yıl süren uzaktan eğitimin ardından 2021-2022 eğitim ve öğretim yılında öğrencilerin, arkadaşları ve öğretmenleri ile buluşarak yüz yüze eğitimlerini sürdürmeleri  öğrencilerimiz kadar biz öğrenci ailelerini de mutlu etmiştir.” dedi.

 Yıldırım, “İlk yarıyıl sona erdi. Öğrenciler iki haftalık tatilin ardından 7 Şubat 2022 tarihinde ikinci döneme başlayacaklar.  Eylül ayında büyük bir sevinçle okullara koşan öğrenciler güzel bir tatili hak ettiler. Başarılı olmanın belki de en önemli aşaması kendine güvenmektir. Birinci yarıyılın sona ermesi nedeniyle emeklerinden dolayı idarecilerimize, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Başta öğrencilerimiz olmak üzere, öğretmenlerimize, velilerimize gösterdikleri gayret ve çalışmalarının ödülü olan karne gününü içtenlikle kutlar, güzel bir tatil geçirmelerini dileyerek, sevgi ve saygılarımı sunarım.” diye konuştu.

KAI Genel Başkanı Yıldırım; “Öncelikler Kars Ardahan ve Iğdır illerimizin öğrencileri olmak üzere Ülke genelinde tatile giren tüm öğrencilere iyi tatiller diliyorum’’ dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler