Başkan Yıldız’dan 23 Nisan Mesajı

Başkan Yıldız’dan 23 Nisan Mesajı

Kağızman Belediye Başkanı Nevzat Yıldız ''23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı ve Türkiye Büyük Millet Meclisinin (TBMM) açılışının 94. yıl dönümünü” yayımladığı mesaj ile kutladı.

Başkan Yıldız’dan 23 Nisan Mesajı

Kağızman Belediye Başkanı Nevzat Yıldız ‘’23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı ve Türkiye Büyük Millet Meclisinin (TBMM) açılışının 94. yıl dönümünü” yayımladığı mesaj ile kutladı.

Başkan Yıldız mesajında, “TBMM’nin açılışının ve Ulu Önder Atatürk’ün, Türk ve Dünya çocuklarına armağan ettiği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 94.’inci yılını kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Başkan Yıldız; yarınların büyükleri olacak çocuklara seslenerek şunları söyledi: “Sizler ülkemizin geleceği için yetiştirdiğimiz fidanlarsınız. Geleceğimizi güvence altına almak için sizleri, kendine güvenen, fikir üreten, zamanın ruhunu anlayan, teknolojiye hakim, araştırmacı, girişimci, vizyonu geniş birer birey olarak yetiştirmek de biz büyüklerin en önemli sorumluluğudur. Kağızman Belediye Başkanı olarak bu sorumluluğun bilinci ile hareket ederek üzerimize düşeni yapmaya gayret edeceğiz. Sürekli gelişen, kalkınan kabına sığmayan, dünyanın gelişmiş ülkeleri arasında yer alan bir Türkiye için, mutlu bir toplum için her zaman çocuklarımızın yanında yer alacağız.” Şeklinde konuştu. Tolga Yüce/ karsmanset

Önceki ve Sonraki Haberler