Başmüdür Fakirullahoğlu'nun PTT Kuruluş Yıldönümü Mesajı

Başmüdür Fakirullahoğlu'nun PTT Kuruluş Yıldönümü Mesajı

Kars PTT Başmüdürü Faruk Fakirullahoğlu, PTT'nin 176. Kuruluş Yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başmüdür Fakirullahoğlu'nun yayınladığı mesaj şöyle:

"Bugün PTT’nin 176’ncı kuruluş yıldönümünü kutlamaktayız.

23 Ekim 1840 tarihinde Posta Nezareti olarak kurulan ve 1871 tarihinde Telgraf Müdürlüğü ile birleştirilen kurum Posta ve Telgraf Nezareti olarak faaliyetlerine devam etmiş.

Cumhuriyetin ilk yıllarında İçişleri Bakanlığına bağlı olan PTT, 1933 yılında Bayındırlık Bakanlığına, 1939 yılında Ulaştırma Bakanlığına bağlanmıştır.

PTT camiası iki asra yaklaşan tarihi ve 4000’den fazla işyeri, 40.000’e yaklaşan deneyimli personel ve sahip olduğu araç ve modern alt yapısı ile ülkemizin en ücra köşesine hizmet götürmenin mutluluğunu ve gururunu yaşamaktadır. Bugün Parasal Posta, Bankacılık, Posta ve Lojistik ana başlıkları altında 250’den fazla hizmet türünde en hızlı, en güvenli ve en avantajlı şekilde hizmet vermektedir.

Günlük hayatımızda her türlü tahsilat ve ödemelerin en kolay yolu bir PTT işyeridir. Bugün ilimiz dahilinde 8 PTT Merkez, 2 Şube olmak üzere toplam 10 işyerimizde halkımıza hizmet etmenin gururunu yaşamaktayız. Kasım 2016 ayından itibaren Kargaz, Doğalgaz faturalarının da PTT işyerlerinde tahsilatına başlanacağı belirterek, Tüm halkımızı hizmetlerimizle tanışmaya ve yararlanmaya işyerlerimize bekliyor, daha nice güzel yıllar dileği ile bu mutlu günümüzde bizimle birlikte olduğunuz  için teşekkür ederim."

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler