Battalgazi Belediyesi'nden vergisi hatırlatması

Battalgazi Belediyesi'nden vergisi hatırlatması

MALATYA (AA) - Malatya'da Battalgazi Belediyesi, 2020 yılı emlak ve çevre temizlik ile ilan ve reklam vergilerinin ikinci taksit ödemelerinin yarın sona ereceğini...

MALATYA (AA) - Malatya'da Battalgazi Belediyesi, 2020 yılı emlak ve çevre temizlik ile ilan ve reklam vergilerinin ikinci taksit ödemelerinin yarın sona ereceğini açıkladı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, mükelleflerin cezalı duruma düşmemesi için vergilerin ikinci taksitini ödemesi gerektiği belirtilerek, 2020 yılına ilişkin emlak vergisi ve iş yerlerine ait çevre temizlik vergilerini yarın mesai bitimine kadar ödemeleri gerektiği ifade edildi.

Yarın saat 09.00-17.30 arasında Battalgazi Belediyesi hizmet binasında bulunan veznelere, Vilayet Parkı arkası ek hizmet binasındaki veznelere mükelleflerin ödeme yapabileceği kaydedildi.

Vatandaşlar, vergilerini Battalgazi Belediyesi veznelerine nakit ve kredi kartı ile ödeme yapabileceği gibi https://www.battalgazi.bel.tr/ e-belediye modülü ile internet üzerinden de ödeyebilecek.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler