Bayramoğlu’ndan Güvensoy’a Teşekkür

Bayramoğlu’ndan Güvensoy’a Teşekkür

VOLEYBOLDA 2. LİGE YÜKSELEN GENÇ KAFKARS SPOR’UN BAŞKANI EMRE OKAN BAYRAMOĞLU’NDAN KARS VAKFI BAŞKANI GÜLTEKİN GÜVENSOY’A TEŞEKKÜR

2014-2015 sezonunda Kars’ ı voleybol erkekler 3. liginde temsil eden ve başarılı bir performans sergileyerek 2.lige yükselen Genç Kafkars Spor Kulübü, 2015-2016 sezonunda ilimizi hem 2.ligde hem de 3.ligde temsil edecek.

Kulüp başkanı Emre Okan Bayramoğlu konu ile ilgili açıklamalarda bulunarak, “Genç Kafkars Spor Kulübü Erkek Voleybol takımı olarak 2014-2015 sezonunda 3. Ligde iyi bir performans sergileyerek yarı finale yükseldik. Buradaki bütün rakiplerimizi mağlup ederek adımızı finallere yazdırdık. Ancak finalde şanssız sakatlıklar yaşadığımız için kaybettik. Daha sonra federasyonun 2. Ligde takım sayısını artırma kararı ile tekrar 2. Lige davet aldık. Bu gün itibari ile gerekli başvurular yapılmış olup 2015-2016 sezonunda ilimizi 2. Ligde temsil edeceğiz. Ayrıca spor tarihinde eşine ender rastlanan bir duruma da imza atarak (aynı branş ve aynı kategoride) 2015-2016 sezonunda Genç Kafkars Spor olarak hem 2. Ligde hem de 3. Ligde mücadele edeceğiz. Tabi burada özellikle hemşehrimiz Kars Vakfı Başkanı Gültekin Güvensoy’a ayrı bir parantez açmak lazım çünkü bizlere manevi anlamda çok önemli destekte bulundu. Eğer bu takım buralarda ise sayın GÜVENSOY’ un katkısı iledir. Kars sevgisi ile kişisel ilişkilerini Kars’ın takımı için fazlası ile kullanmış ve takımımızın bütün faaliyetlerinde bizleri yalnız bırakmamıştır. Bu manada kendilerine manevi desteklerinden ötürü Genç Kafkars Spor ailesi adına teşekkür ediyorum.” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler