Beklenen Greyder Geldi!

Beklenen Greyder Geldi!

Kars Belediyesi araç filosunu zenginleştiriyor. Geçtiğimiz günlerde Mersin Büyükşehir Belediyesi'nden getirilerek törenle hizmete sokulan araçların yanında bugün de Adana Büyükşehir Belediyesi Kars'a greyder gönderdi.

Beklenen Greyder Geldi!

Adana’dan Kars Belediyesine hibe edilen greyder geldi

Kars Belediyesi araç filosunu zenginleştiriyor. Geçtiğimiz günlerde Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden getirilerek törenle hizmete sokulan araçların yanında bugün de Adana Büyükşehir Belediyesi Kars’a greyder gönderdi.

Gönderilen greyder bugün akşam saatlerinde Kars’a ulaştı. Greyder getirilmeden önce Adana’da gerekli bakımları yapıldı ve belediyenin araç filosuna katılmaları için TIR’la getirilerek kente indirildi. Bugün Belediye önünde düzenlenecek törenin ardından greyder hizmete sokulacak.

Adana’dan getirilen greyderle birlikte greyder sayısı 3’e çıkmış oldu ve şimdiden kış mevsimindeki kar temizleme çalışmalarına hazırlanmaya başladı bile.

Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, Adana Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ederek diğer belediyelerden de bu tür hibe araçların getirileceğini söyledi.  kha

Önceki ve Sonraki Haberler