Benliahmet Köyünde Taziye Evi Açıldı!

Benliahmet Köyünde Taziye Evi Açıldı!

Kars İl Özel İdaresi Genel Sekreteri ve Selim Kaymakamı Erdinç Dolu ve AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın yapımına 19 Ağustos 2016 tarihinde başlanan, Selim Benliahmet köyü taziye evinin açılışını yaptı.

Taziye Evinin açılışında bir konuşma yapan Kars İl Özel İdaresi Genel Sekreteri ve Selim Kaymakamı Erdinç Dolu, "Bilindiği üzere taziye evlerinin yapımına 2015 yılında başladık. 2015 yılında yapılan taziye evlerimizin sayısı il genelinde 66 adettir. 2016 yılında yapımına başladığımız 73 adet Taziye Evi ve Kuran kursu evleri inşaatına da devam etmekteyiz. İlçemize de 11 köyümüze Taziye ve Kuran Kursu evleri yaptık. Bugün Selim Benliahmet köyümüzde yapımı biten taziye evinin açılışını gerçekleştirdik ve köy halkının hizmetine sunduk.” dedi.

Taziye evinin açılışına Kars İl Özel İdaresi Genel Sekreteri ve Selim Kaymakamı Erdinç Dolu ve Kars Ak Parti İl Başkanı Adem Çalkın'ın yanı sıra, Selim Belediye Başkanı Coşkun Altun, Selim İlçe Özel İdare Müdürü Kurban Emir ve Selim İlçesi Encümen Üyeleri ve daire müdürleri katıldı.

benliahmet-koyunde-taziye-evi-acildi!-(2).jpgbenliahmet-koyunde-taziye-evi-acildi!-(3).jpgbenliahmet-koyunde-taziye-evi-acildi!-(4).jpgbenliahmet-koyunde-taziye-evi-acildi!-(5).jpgbenliahmet-koyunde-taziye-evi-acildi!-(6).jpgbenliahmet-koyunde-taziye-evi-acildi!-(7).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler