Beyribey: Ben Tüm Etnik Kökenlerin Adayıyım

Beyribey: Ben Tüm Etnik Kökenlerin Adayıyım

AK Parti Kars Milletvekili Adayı Dr. Yusuf Selahattin Beyribey, “25 yıldır hiçbir etnik kimliğin arkasına sığınarak siyaset yapmadım, yapmayacağım. Ben Kars’ın adayıyım.” dedi.

Volkan KARABAĞ / karsmanset.com

Esnaf ziyareti yapan, vatandaşlarla tek tek görüşerek sorunlarını dinleyen ve çözüm üreten AK Parti Kars Milletvekili Adayı Dr. Yusuf Selahattin Beyribey, gazetecilere bir açıklama yaptı.

Kars hakkında görüşlerini dile getiren Beyribey, “Ben Kars için bir aşk, bir sevda dedim. 25 yıldır aktif siyasetin içindeyiz. 1991 yılında girdik ve buradaki kardeşlerimizin çoğunluğuyla beraber sokaklarda yürüdük, yollar aşındırdık ve böyle bir mücadele verdik. Allah sizlerden razı olsun beni iki defa milletvekili seçtiniz ve meclise gönderdiniz. Eksiklerimiz, noksanlarımız oldu, sizin taleplerinizin hepsini yerine getiremediklerimiz oldu. Ama bilesiniz ki sizin ve Karsla ilgili ne varsa elimizi değil, başımızı taşın altına koyduk. Öyle mücadele ettik ve yine bu mücadelemizi devam ettireceğiz. Kars sevdamız, Kars aşkımız bitmedi daha.  Aşkımız şu anda yeniden tazelendi.” dedi.

beyribey-ben-tum-etnik-kokenlerin-adayiyim-(1).jpgbeyribey-ben-tum-etnik-kokenlerin-adayiyim-(2).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler