Beyribey Destek İçin Sınır Hattında

Beyribey Destek İçin Sınır Hattında

AK Parti Kars Milletvekili Selahattin Beyribey, askerlerimiz Afrin’de çatışmalara girerken kendisinin Ankara’da rahat uyuyamadığını söyledi.

Türk Silahlı Kuvvetleri, Suriye'nin kuzeybatısında bulunan Afrin’e yönelik Zeytin Dalı Harekatı 9’ncu gününde de başarılı bir şekilde devam ediyor. Beyribey sınır bölgesinde yaşananları yerinde görmek üzere Hatay ve İskenderun’a gitti.

Meselenin Vatan meselesi olduğunu dile getiren AK Parti Kars Milletvekili Selahattin Beyribey, Hatay ve İskenderun’a giderek oradaki gazilerimizi ve hastaları ziyaret etti. Hastane yetkililerinden de bilgi alan Beyribey, daha sonra vatandaşlarla bir araya gelerek onların talep ve isteklerini dinledi.

Bu bölgede yaşanan olaylara Ankara’dan bakmanın farklı olduğu kaydeden Beyribey, Afrin Harekatına düzenlenen Zeytin Dalı Operasyonuna bölge haklının büyük destek verdiğini söyledi.

Hastane ziyaretinde Zeytin Dalı Operasyonunda yaralanan askerlerimizin de geldiği ve müdahalelere kendisin de eşlik ettiğini dile getiren Beyribey, “Önceki gün 2 tane asker Gazimiz, 2 tane de Özgür Suriye Ordusundan Gazi vardı onları ziyaret ettim. Askerlerimiz Afrin’de çatışmalara girerken ben Ankara’da rahat uyuyamadım. O yüzden bu bölgeye gelerek destek vermek istedim.” dedi.

beyribey-destek-icin-sinir-hattinda-(1).jpgbeyribey-destek-icin-sinir-hattinda-(2).jpgbeyribey-destek-icin-sinir-hattinda-(3).jpgbeyribey-destek-icin-sinir-hattinda-(4).jpgbeyribey-destek-icin-sinir-hattinda-(5).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler