BİK’ten Kars’ta gazete ve kamu kurum temsilcilerine eğitim!

BİK’ten Kars’ta gazete ve kamu kurum temsilcilerine eğitim!

Basın İlan Kurumu tarafından Kars’ta resmi ilan alan gazete ve ilan veren kamu kurum temsilcilerine eğitim verildi.

Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü Konferans Salonunda düzenlenen eğitim seminerinde kamu kurum temsilcilerine 1 Ağustos tarihinden itibaren resmi ilan ve reklamların Basın İlan Kurumu aracılığıyla gazetelere aktarılacağı bilgisi verildi. Toplantıya katılan 50 kamu kurum temsilcisine Basın İlan Kurumu Şube Müdürlüğünden Ali Aktaş, İLANBİS hakkında bilgi verilerek, uygulamalı bir şekilde kullanımı gösterildi. Kamu kurum temsilcilerinin soruları yanıtlandı.

Kamu kurum temsilcilerine verilen eğitimin ardından Basın İlan Kurumu Şube Müdürü Tahsin Şahin ve İl Basın Ve Halkla İlişkiler Müdürü Seyit Müçteba Erdem, ilde resmi ilan alan gazete temsilcileriyle bir araya geldi.

Gazete temsilcilerine 1 Ağustos tarihinden itibaren resmi ilanların Basın İlan Kurumu üzerinden kendilerine geleceği belirtildi. İLANBİS uygulamalı olarak gazete temsilcilerine gösterilerek mevzuat hakkında bilgi verildi.

bik’ten-kars’ta-gazete-ve-kamu-kurum-temsilcilerine-egitim!-(1).jpgbik’ten-kars’ta-gazete-ve-kamu-kurum-temsilcilerine-egitim!-(2).jpgbik’ten-kars’ta-gazete-ve-kamu-kurum-temsilcilerine-egitim!-(3).jpgbik’ten-kars’ta-gazete-ve-kamu-kurum-temsilcilerine-egitim!-(4).jpgbik’ten-kars’ta-gazete-ve-kamu-kurum-temsilcilerine-egitim!-(5).jpgbik’ten-kars’ta-gazete-ve-kamu-kurum-temsilcilerine-egitim!-(6).jpgbik’ten-kars’ta-gazete-ve-kamu-kurum-temsilcilerine-egitim!-(7).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler