Bir El de Kars Ülkü Ocakları Uzattı!

Bir El de Kars Ülkü Ocakları Uzattı!

Kars Ülkü Ocakları, ‘Bir El de Sen Uzat’ kampanyasına destek verdi.

Kars’ın Arpaçay İlçesine bağlı Kıraç Köyü İlkokulunu ziyaret eden Kars Ülkü Ocakları Başkanı Oğuz Güngör, ‘Bir El de Sen Uzat’ kampanyasına destek vererek, okulda bulunan öğrencilere kışlık mont, bot ve bir yıllık kırtasiye malzemeleri yardımında bulundu.

Kars sevdalılarına açık çağrıda bulunan Kars Ülkü Ocakları Başkanı Oğuz Güngör, “Bu köy gibi onlarca ihtiyacı olan köy okullarımız var. İş adamlarından istediğimiz bu tür yardımları yapmaları, çocuklarımızın eğitimlerine destek verilmeli ve yüzlerinin güldürülmesidir. Bizim eğitime verdiğimiz destek her zaman devam edecektir. Eğitimsiz çocuklardan bir gelecek beklenemez. Bu yardım kapsamında emeği geçen Tekirdağ Çorlu Ocak Başkanımız sayın Hayrullah beye ve tüm ülküdaşlarımıza teşekkür ederim.” dedi.

bir-el-de-kars-ulku-ocaklari-uzatti!-(1).jpgbir-el-de-kars-ulku-ocaklari-uzatti!-(2).jpgbir-el-de-kars-ulku-ocaklari-uzatti!-(3).jpgbir-el-de-kars-ulku-ocaklari-uzatti!-(4).jpgbir-el-de-kars-ulku-ocaklari-uzatti!-(5).jpgbir-el-de-kars-ulku-ocaklari-uzatti!-(6).jpgbir-el-de-kars-ulku-ocaklari-uzatti!-(7).jpgbir-el-de-kars-ulku-ocaklari-uzatti!-(8).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler