Bir Kulak, Bir Burun, Bir Boğaz

Bir Kulak, Bir Burun, Bir Boğaz

Kafkas Üniversitesi’nde “Bir Kulak, Bir Burun, Bir Boğaz” konulu etkinlik düzenlendi.

Çimen BAYRAM / karsmanset.com

Kafkas Üniversitesi Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanlığı tarafından “Bir Kulak, Bir Burun, Bir Boğaz” konulu etkinlik düzenlendi.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan etkinlik ardından, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Çitil’in konuşmasıyla devam etti. Daha sonra Prof. Dr. Mehmet Külekçi ve Prof. Dr. Şinasi Yalçın birer konuşma yaptıktan sonra Prof. Dr. Şinasi Yalçın’ın oturum başkanlığında devam etti.

Prof. Dr. Armağan İncesulu İmplante Edilebilir İşitme Cihazları, Prof. Dr. Mehmet Ömür OSAS’ta Güncel Yaklaşımlar, Prof. Dr. Levent Özlüoğlu Vestibuler Sistem Değerlendirmesi ve Test Bataryaları, Prof. Dr. Fatma Tülin Kayhan Robotik Cerrahide Gelişmeler, Doç. Dr. Haluk Özkul Tonsillektomi Teknikleri, Prof. Dr. Mahmut Tayyar Kalcıoğlu Kemik Zincir Rekonstrüksiyonları ve Prof. Dr. İlhan Topaloğlu Parsiyel Larenjektomiler adlı konuşmalarını yaptılar.

Sunumların ardından konuşmacılara Orhan Pamuk’un “Kafamda Bir Tuhaflık” adlı kitabı hediye edildi. Daha sonra Prof. Dr. Fatih Bora’ya plaket ve Nihat Kaya’ya teşekkür belgesi takdim edildi.

Kafkas Üniversitesi Tıp Fakültesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen etkiliğe, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Çitil, Prof. Dr. Mehmet Külekçi, akademik ve idari personelin yanı sıra öğrenci katıldı.

bir-kulak,-bir-burun,-bir-bogaz-(2).jpgbir-kulak,-bir-burun,-bir-bogaz-(3).jpgbir-kulak,-bir-burun,-bir-bogaz-(4).jpgbir-kulak,-bir-burun,-bir-bogaz-(1).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler