Bir Silahlı Kavga da Ardahan'da: 5 Yaralı

Bir Silahlı Kavga da Ardahan'da: 5 Yaralı

Ardahan'da Kongre Caddesi üzerinde dün saat 17:15’de bir marketin önünde meydana gelen silahlı kavgada 5 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre; aralarında alacak verecek meselesi olduğu değerlendirilen şüpheli Y.A., B.G.’ye silahla ateş etmiş, bu sırada alışveriş için olay yerinde bulunan AK Parti İl Başkanının Koruma Polisi M.Ç.E, Y.A.’ya teslim olması yönünde çağrıda bulunmasına rağmen, şüpheli Y.A., polis memuru M.Ç.E.’ye ve B.G.’ye ateş etmeyi sürdürmüş, bunun üzerine Polis Memuru M.Ç.E., bir el ateş etmek suretiyle Y.A.’yı etkisiz hale getirdi.

Olay sırasında, Polis memuru M.Ç.E., Şüpheli Y.A. ile B.G ve olay sırasında orada bulunan vatandaşlar S.B ve O.B. hafif şekilde yaralandı.

Ambulanslarla Ardahan Devlet Hastanesine kaldırılan yaralıların tedavisi devam ediyor.

Öte yandan Vali Mehmet Emin Bilmez, Kongre Caddesinde dün meydana gelen ve alacak verecek meselesinden kaynaklandığı değerlendirilen silahlı çatışma olayı sırasında yaralanan Polis memuru ve vatandaşları hastanede ziyaret etti.

Olaya müdahale ettiği sırada bacağından yaralanan Polis Memuru M.Ç.E. ve diğer yaralıları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulunan Vali Bilmez, yaralıların durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı.

bir-silahli-kavga-da-ardahanda-5-yarali-(1).jpgbir-silahli-kavga-da-ardahanda-5-yarali-(2).jpgbir-silahli-kavga-da-ardahanda-5-yarali-(3).jpgbir-silahli-kavga-da-ardahanda-5-yarali-(4).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler