Birinci Murat Aydirdi Oldu!

Birinci Murat Aydirdi Oldu!

Gazi Kars Anadolu Lisesi Türk Dili ve Edebiyat öğretmeni Murat Aybirdi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nce ‘24 Kasım Öğretmenler Günü’ dolayısıyla öğretmenler arasında düzenlenen kompozisyon yarışmasında birinci oldu.

Geçtiğimiz yıl ‘Yılın Öğretmeni’ seçilerek Ankara’daki kutlama töreninde ilimizi temsil eden Gazi Kars Anadolu Lisesi Türk Dili ve Edebiyat öğretmeni Murat Aybirdi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ‘24 Kasım Öğretmenler Günü’ dolayısıyla öğretmenler arasında düzenlediği kompozisyon yarışmasında bu yıl da birinci oldu. Üst üste üçüncü birinciliğini alan Aybirdi, halk eğitim merkezinde düzenlenen törende ödülünü Kars Emniyet Müdürü Faruk Karaduman’dan aldı. Aybirdi’nin bir LYS edebiyat konu anlatım kitabı, çeşitli dergilerde yayımlanan birçok makalesi, denemesi ve öyküsü bulunmaktadır. Son olarak bir makalesi de Almanya’da çıkan yeni derginin Kasım sayında yayımlanan Aybirdi, çalışkanlığı, idealistliği ve aktif öğretmenliği ile öğrencileri arasında da çok seviliyor.

Bizlerde Kars Manşet ailesi olarak değerli öğretmenimizi başarılarından dolayı tebrik ediyor, başarılı çalışmalarının devamını bekliyoruz. kha

Önceki ve Sonraki Haberler