Bizim sorunlarımızla kim ilgilenecek?

Bizim sorunlarımızla kim ilgilenecek?

Yetimoğlu Market Sahibi Ebulfet Ulu: "Her tarafta her köşede bir AVM. Peki bizim sorunlarımızla kim ilgilenecek?” diye de dert yandı.

Bizim sorunlarımızla kim ilgilenecek?

Kars’ta Eski Belediye Binası civarında bulunan Yetimoğlu Market Sahibi Ebulfet Ulu, AVM’lerin küçük esnafın belini büktüğünü söyleyerek, üyesi oldukları Bakkallar Odası ve Esnaf Odasını göreve davet etti.

Esnaf Ulu “Kars Bakkallar Odası Başkanlığı’nın Dikkatine!” başlıklı yazısında şu ifadelere yer verdi:

“Bakkallar Odası’nın esnafa, bakkala faydası nedir? Bu esnafa bir açıklama yapılırsa memnun oluruz. Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığına duyurulur; acaba bizim içinde bulunduğumuz sıkıntılardan haberdar mılar? Bunu lütfen açıklasınlar. Kars’ta bakkaldan çok bir çok isim adı altında AVM’ler açılıyor. Bunlar açılırken bu kuruluşların her hangi bir tepkileri oldu mu? Konuşulacak çok şey vardır ama olmuyor. Bu kuruluşların sözde adı Sivil Toplum Kuruluşu yani STK diye geçer. Aslında bu ismi değiştirmek bile gerek. Çünkü bizim sorunlarımızla ilgilenen yoktur.”

Ulu ayrıca, “Belediyeye tabela reklam vergisi, stobaj, vergi, elektrik, kira gibi her ay sabit ödemelerimiz var. Biz sattığımız ürünlerden bırakın kar etmeyi bu saydığım giderleri bile karşılayamaz duruma geldik. Evimize huzurlu gidemiyoruz. Her tarafta her köşede bir AVM. Peki bizim sorunlarımızla kim ilgilenecek?” diye de dert yandı.

Önceki ve Sonraki Haberler